„Tai labai rimta. Tai yra kažkas beprecedenčio.“ Prasidėjo neįtikėtinas puolimas. Smogė 1000 raketų ir dronų  (2)

Raketų teroras vis intensyvėja.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ekspertas Petro Černikas priminė, kad Rusijos raketų teroras tęsis iki visiškos Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pergalės.

Televizijos kanalo „Rada“ žurnalistas paklausė Petro Černiko, kodėl per pastarąją savaitę į Ukrainos teritoriją iš oro atskrido apie 1000 raketų ir dronų. Atsakydamas karo ekspertas įvardijo galingus „dirgiklius“, kurie įsiutino V. Putiną ir privertė jį suintensyvinti raketų terorą, įskaitant naftos perdirbimo gamyklų Rusijos teritorijoje naikinimą, taip pat savanorių reidus Belgorodo srityje.

Petro Černiko interviu galite peržiūrėti jo „YouTube“ kanale.

[Vokietija] Bent 300€ pigiau nei Lietuvoje naujausias monstras! Iki 1000W, su 2 baterijomis, 50km/h ir apžvalgininko pagyros (Video, „ENGWE X20“)
5278 3

Labai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Aukščiausios klasės el. dviratis

Išsamiau

„Kalbama apie emocinį komponentą: rusai patiria neįtikėtinus išpuolius prieš savo naftos perdirbimo pramonę, ir tai iš tikrųjų labai rimta, tai yra kažkas beprecedenčio. Jie negali susitvarkyti su nedideliu rusų savanorių korpusu, kuris jiems kelia problemų, ir, vadovaudamiesi principu nukreipti dėmesį, bandydami atitraukti rusų dėmesį nuo šių nesėkmių, jie griebiasi kažko panašaus“, – sakė karo ekspertas.

 

Po to Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pulkininkas pridūrė: „Yra dar vienas labai įdomus dalykas. Tai jų mąstymo specifika: jie tokie ypatingi, kad kartais, kai bandai stoti jų pusėn, ne visada supranti, kas ten vyksta.“

„Ar ateityje rusai smogs Ukrainai? Jie tikrai taip darys. Tik šiuo klausimu turime būti labai atsargūs, nes mūsų baimė yra labai išpūsta, ypač po smūgių energetikos sektoriui. Mes neatšaukiame grėsmės, bet stengiamės patys neįsivaryti baimės“, – ragino ukrainiečius išlikti ramius ir budrius Petro Černikas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(71)
(4)
(67)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: