[ŽT] „Yra vos keli gigantai. Jie labai pažeidžiami. Mes radome jų silpnąją vietą“  ()

„Oro gynybos požiūriu tai minusas, o ne pliusas.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs „Aidar“ bataliono vadas J. Dykijus interviu Espreso.TV rusų norą sunaikinti Ukrainos energetikos sistemą pavadino kerštu už prasidėjusius ukrainiečių masinius smūgius Rusijos naftos perdirbimo gamykloms.

Jo manymu, kad rusai smogė Ukrainos energetikos sistemai reaguodami į ukrainiečių veiksmus: „Aišku, aš nežinau, kas dedasi Putino galvoje, bet man atrodo, kad tai isteriška reakcija, bandymas surasti atsaką į tai, kad mes turbūt radome jų silpną vietą. Mes kariaujame prieš „išprotėjusią naftos pompą“: Rusija ir nafta yra beveik sinonimai. Nafta jiems reiškia praktiškai viską.“

[Vokietija] Bent 300€ pigiau nei Lietuvoje naujausias monstras! Iki 1000W, su 2 baterijomis, 50km/h ir apžvalgininko pagyros (Video, „ENGWE X20“)
5286 3

Labai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Aukščiausios klasės el. dviratis

Išsamiau

Dykijus ironiškai atsiliepė apie stiprią ir kartu pažeidžiamą Rusijos vietą: „Niekam ne paslaptis, kad to, ką jie gamina patys, pasaulis nepirko ir nepirks, ir iš esmės vienintelis jų valiutos šaltinis yra gamtos ištekliai –  nafta ir dujos. Paaiškėjo, kad naftos ir dujų jie turi daug, bet perdirbimo pajėgumų ir transportavimo galimybių nėra daug, be to, ta sistema labai sovietiška, t. y. tai ne daugybė atskirų įmonių, o keli gigantai. Todėl šie milžinai labai pažeidžiami, ir kai nukenčia kiekviena iš jų, žymai sumažėja naftos perdirbimo procentas.“

 

„Mes iš tikrųjų radome jų silpnąją vietą, nes Rusijos oro gynyba nepajėgia pridengti savo naftos perdirbimo gamyklų. Rusai labai mėgsta didžiuotis, kokia didelė yra Rusija, tačiau paaiškėjo, kad oro gynybos požiūriu tai yra minusas, o ne pliusas“, – apibendrino J. Dykijus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(112)
(4)
(108)

Komentarai ()