„Tylėkit, padarai.“ Kremlius nekontroliuoja situacijos. Žmonės sukilo prieš pagrindinį propagandistą (Video)  ()

Pagrindinis Kremliaus propagandistas Solovjovas užsipuolė Rusijos gyventojus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Belgorodo gyventojai palieka komentarus po Vladimiro Solovjovo vaizdo įrašu, kuriame jis žmonių skundus dėl apšaudymo pavadino „bjauria isterija“, praneša „Telegram“ kanalas „Baza“.

Televizijos laidoje V. Solovjovas kritikavo „daugybę įvairių padarų“, kurie skundžiasi dėl apšaudymo ir prašo pagalbos, ir paragino juos nutilti, nes visas šias kalbas tuojau pat „pagauna“ užsienio žiniasklaida.

„Didelis skaičius padarų, apsimetančių įvairiais tinklaraštininkais, kurie kalba: Štai – federalinė valdžia pamiršo Belgorodą, padėkite žmonėms! Žmonės nieko neturi! Tai košmaras, žmonės jaučiasi pamesti! Kaip jūs galite? Kol Maskva linksminasi, Belgorodas žūsta!“ Visa tai – bjauri isterija“, – sakė Solovjovas.

[Kuponas+Rekordinė kaina!] Iš Vokietijos naujausias 3D spausdintuvų lyderio modelis - idealus pradedantiesiems ir jau patyrusiems (Video, „Creality Ender-3 V3 SE“)
1647 1

Mažiausia fiksuota kaina

Specialus kuponas

Iš Vokietijos sandėlio

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Naujausias vieno garsiausių gamintojų 3D spausdintuvų

Išsamiau

Po laidos transliacijos vietos gyventojai reagavo į vedėjo pasisakymą. Solovjovui buvo pasiūlyta perkelti savo studiją į Belgorodą ir transliuoti iš ten. „Neduok Dieve, jums patirti tai, ką kasdien patiria mūsų miesto gyventojai. Pagalvokite apie savo žodžius“, –  vienas komentatorius kreipėsi į Solovjovą. Kai kurie net paleido grotažymę „SolovjovaiAtvažiuokBelgorodasLaukia“ (rus. „СоловьевПриезжайБелгородЖдет“).

 

Vėliau buvo paskelbtas paaiškinimas, kad Vladimiras Solovjovas, kalbėdamas apie „bjaurią isteriją“, kreipėsi ne į Belgorodo gyventojus, o į tinklaraštininkus, kurie anksčiau rašė, kad „federalinė valdžia apleido miestą“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(218)
(16)
(202)

Komentarai ()

Susijusios žymos: