„SBU dirba, o Rusija dega.“ Privertė okupantus visiškai sustabdyti. Kas nutiko  ()

Ukrainos saugumo tarnyba smogia Rusijai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusija savo biudžetą, įskaitant karinį biudžetą, papildo iš naftos produktų eksporto. Todėl Ukrainos saugumo tarnyba (SBU) aktyviai dirba, kad šios pajamos būtų kuo mažesnės.

Tai pareiškė SBU vadovas Vasilijus Maliukas interviu, kuris buvo transliuojamas telemaratono eteryje, praneša „RBC-Ukraina“.

[Vokietija+Kuponas!] Bent 100€ pigiau nei Lietuvoje. Naujausias rinkos lyderio 3D spausdintuvas, žavintis apžvalgininkus - „nuostabus! Išėmei iš dėžės ir naudojiesi“ (Video, „Creality K1C“)
2480 2

Puiki kaina

Specialus kuponas

Iš Vokietijos sandėlio

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Naujausias vieno garsiausių gamintojų 3D spausdintuvų

Išsamiau

„Atlikta nemažai sėkmingų operacijų su atitinkamais tolimojo nuotolio bepiločiais orlaiviais. SBU dirba, o Rusija dega“, – sakė V. Maliukas.

Pasak jo, SBU jau įvykdė 13 sėkmingų atakų prieš Rusijos naftos perdirbimo gamyklas, dėl kurių Rusijos naftos produktų eksportas jau sumažėjo trečdaliu.

 

Jis taip pat priminė, kad nuo kovo 1 d. Rusija oficialiai visiškai sustabdė benzino eksportą.

Didžiosios Britanijos žvalgyba teigia, kad dėl pastarųjų atakų neveikia mažiausiai 10 proc. rusų naftos perdirbimo gamyklų pajėgumų. Tuo pat metu, pasak Didžiosios Britanijos gynybos ministerijos, Rusija vargu ar sugebės apsaugoti visas naftos perdirbimo gamyklas nuo Ukrainos atakų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(70)
(1)
(69)

Komentarai ()

Susijusios žymos: