„Radarai ją užfiksavo.“ Ukraina pakraupusi. Ką padarė Lenkijos kariuomenė  ()

„Blogio imperija taps vis įžūlesnė.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kovo 24 d. per rytinį masinį Ukrainos apšaudymą viena iš Rusijos sparnuotųjų raketų įskrido į Lenkijos oro erdvę, o radarai užfiksavo, kad joje išbuvo 39 sekundes. Tai ne pirmas toks „klaidingas“ Putino raketų manevravimo atvejis. Panašių atvejų būta toje pačioje Lenkijoje, taip pat Rumunijoje ir Moldovoje. 

Šį kartą Lenkijos reakcija sukėlė Ukrainos liaudies deputato Oleksijaus Gončarenko nuostabą. Apie tai politikas parašė savo „Telegram“ kanale. 

„Raketa įskrido į oro erdvę, ir kas atsitinka? Nieko. Kaip sakė Lenkijos gynybos ministras Vladislavas Kosiniakas-Kamyšas, ją galėjo numušti, bet nenumušė, nes „nebuvo jokių požymių, kad raketa turėjo taikinių Lenkijos teritorijoje“. Skrenda raketa, kuri gali kur nors nukristi, ką nors nužudyti, bet viskas gerai, ji yra tranzitinė. Kaip tai? Leisit, kad visi jums ant sprando liptų?“, – pasipiktino Gončarenko.

[Kuponas+Rekordinė kaina!] Iš Vokietijos naujausias 3D spausdintuvų lyderio modelis - idealus pradedantiesiems ir jau patyrusiems (Video, „Creality Ender-3 V3 SE“)
1644 1

Mažiausia fiksuota kaina

Specialus kuponas

Iš Vokietijos sandėlio

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Naujausias vieno garsiausių gamintojų 3D spausdintuvų

Išsamiau

Politikas aiškino, kad pamatęs tokią Lenkijos reakciją, o taip pat tai, kad pasienyje nėra priešlėktuvinės gynybos sistemų, V. Putinas tokių provokacijų darys dar daugiau, nes jei už tai nebaudžiama, vadinasi, leidžiama.

 

„Kuo labiau bijosime, kad kaip nors nuskriausime Rusiją, kad pataikysime į Rusijos naftos perdirbimo gamyklas, tuo labiau ši blogio imperija taps įžūlesnė. Laikas nebijoti ir parodyti, ką galim“, – paragino Ukrainą ir jos sąjungininkus O. Gončarenko. 

Be to, deputatas pasakė, kad tokie išpuoliai turėtų tapti dar vienu signalu Europai, kad jos saugumas priklauso nuo Ukrainos paramos. Jei ji nenori pati numušinėti Rusijos raketų, tai tegul duoda mums daugiau priešlėktuvinės gynybos priemonių ir ginklų, o tada mes už ją tas raketas numušime.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(246)
(17)
(229)

Komentarai ()