[ŽT] „Duokite mums tuos prakeiktus Patriotus!“ Ukraina įsiutusi. Likus valandai atskriejo raketos  ()

Ukrainos užsienio reikalų ministras Dmytro Kuleba po paskutinių masinių Rusijos atakų prieš Ukrainą paragino Vakarus aprūpinti Ukrainą oro gynybos sistemomis „Patriot“, nes jos šiuo metu yra vienintelis ginklas, kurio Ukrainai labai reikia.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Duokite mums tuos prakeiktus Patriotus! Jei turėtume pakankamai oro gynybos sistemų, būtent „Patriot“, galėtume apsaugoti ne tik savo žmonių gyvybes, bet ir savo ekonomiką nuo sunaikinimo“, piktai sakė Kuleba, duodamas interviu „Politico“.

[Vokietija+Kuponas!] Bent 100€ pigiau nei Lietuvoje. Naujausias rinkos lyderio 3D spausdintuvas, žavintis apžvalgininkus - „nuostabus! Išėmei iš dėžės ir naudojiesi“ (Video, „Creality K1C“)
2480 2

Puiki kaina

Specialus kuponas

Iš Vokietijos sandėlio

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Naujausias vieno garsiausių gamintojų 3D spausdintuvų

Išsamiau

Žurnalistai pastebi, kad likus vos valandai iki interviu su Kuleba, Rusijos Federacija balistinėmis raketomis atakavo Kyjivą. Kuleba tuo metu buvo miesto botanikos sode.

Kuleba pažymėjo, kad šios sistemos taip pat padėtų pagerinti situaciją fronto linijoje, kur Rusijos aviacija masiškai naudoja oro bombas, padedančias Rusijos okupacinėms pajėgoms įgyti pranašumą.

 

Jis paaiškino, kad tokia bomba yra ginklas, nuo kurio „negalima pabėgti“, jei esi jos taikinys.

„Ji tiesiog krenta mums ant galvos ir viską sugriauna. Taip prarandame pozicijas, o vienintelis būdas to išvengti – numušti bombas gabenančius lėktuvus. Mums reikia oro gynybos sistemų fronto linijose“, – pridūrė užsienio reikalų ministras.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(97)
(4)
(93)

Komentarai ()