III pasaulinio karo scenarijus. Prancūzijos kariai dalyvaus mūšiuose prieš Rusijos pajėgas?  ()

Žurnalistų teigimu, Prancūzijos kariškiai taip pat gali būti išsiųsti į Odesą saugoti grūdų koridoriaus. Tuo pat metu jie būtų laikomi tiesioginiais plataus masto konflikto dalyviais, jei „numuštų priešo raketą“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prancūzijos kariuomenė tam tikromis sąlygomis gali būti dislokuota Ukrainoje tiesioginiams koviniams susirėmimams su Rusijos okupacine armija. Tai praneša prancūzų televizijos kanalas LCI su nuoroda į karinius šaltinius.

LCI išvardijo penkis prancūzų karių dislokavimo scenarijus, kuriuos anksčiau aprašė „Le Figaro“. Šie scenarijai skiriasi įsitraukimo į karą ir eskalavimo lygiu.

Prancūzija Ukrainoje stato karines gamyklas

Pirmasis scenarijus susijęs su karinių gamyklų įkūrimu Ukrainoje, gamyba ir remontu, pažymi LCI žurnalistai, remdamiesi šaltiniais. Tuo pat metu manoma, kad gamyklose dirbs ribotas prancūzų inžinierių skaičius ir tai bus civiliai, o ne kariškiai. Tai nėra labai rizikingas pasirinkimas, nors vis dar yra tam tikra eskalavimo rizika, nes Rusijos pajėgos gali atakuoti šias gamyklas.

Karinis mokymas, teritorijos išminavimas

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Litavimo aparatas, amfibinis RC lėktuvas, išmani indaplovė su APP, šlifuokliai ir kt. (Video)
3965 1

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-03-27/2024-04-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „GOCHIFIX“ - 20V kampinis šlifuoklis su baterija, įkrovikliu

2) „ENJOYWOOD“ - vyrių gręžimo skylių kreipiamasis korpusas

3) 220V taškinio litavimo (su argonu) aparatas

4) „BlitzHome BH-CDW1“ - portabili, išmanioji indaplovė su indų dezinfekcija, APP ir skirtingais darbo režimais

5) „TOP RC HOBBY TF-350“ - amfibinis RC lėktuvas

Išsamiau

Antrasis scenarijusPrancūzijos kariškiai valo teritoriją, treniruoja Ukrainos kariuomenės karius ir dirba su karine technika. Pasak straipsnio autorių, toks scenarijus jau gali vykti. Pranešama, kad jei prancūzų šarvuočiams prireikia techninės priežiūros, gali būti, kad tuo jau užsiima prancūzų techninis personalas. Tačiau oficialaus patvirtinimo vis dar nėra.

 

Pagal tokį scenarijų prancūziškomis uniformomis vilkintys žmonės būtų Ukrainoje, bet tuo pačiu nebūtų laikomi konflikto, kurį apibrėžia aktyvus dalyvavimas karinėse operacijose, dalyviais.

Odesos gynyba

Šiuo atveju užduotis yra labiau ekonominio pobūdžio. Numatyta trijų uostų ir grūdų koridoriaus apsauga. Prancūzų kariai gali būti dislokuoti uostamiestyje, nes fronto linija dar gana toli nuo Odesos. Tuo pat metu miestas apšaudomas raketomis ir bepiločiais orlaiviais. Pasak šaltinių, pagal tokį scenarijų gali būti, kad Prancūzijos kariškiai būtų laikomi dalyvaujančiais karo veiksmuose, „jei jie numuštų priešo raketą“.

Prancūzijos kariuomenė sukuria saugumo zoną

 

Numatoma dislokuoti karius, kurie atliktų Ukrainos kariuomenės užnugario užduotis, pavyzdžiui, saugotų Baltarusijos sieną. Tuo pat metu Ukrainos kariškiai galėtų būti dislokuoti į karštus taškus fronto linijoje.

Tiesioginis susidūrimas

Penktasis scenarijus apima tiesioginį dalyvavimą kare, kovą apkasuose. Kitaip tariant, prancūzų kariškiai priešintųsi rusams kartu su ukrainiečiais. Kartu peržengiama tiesioginio dalyvavimo kare linija. Straipsnio autoriai šį scenarijų vadina Trečiuoju pasauliu karu.

Paskutiniai du scenarijai gali įvykti tik tuo atveju, jei žlugs Ukrainos frontas, o tai, anot ekspertų, artimiausiu metu mažai tikėtina.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(29)
(1)
(28)

Komentarai ()