„Po 11 dienų.“ Skelbiama neįtikėtina misija. Ką padarė Ukrainos snaiperis „Largo“ (Video)  ()

Rusų užpuolikus naikina ne tik Ukrainos pėstininkai, artileristai, tankų įgulos ir dronų pilotai, bet ir snaiperiai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusų užpuolikus naikina ne tik Ukrainos pėstininkai, artileristai, tankų įgulos ir dronų pilotai, bet ir snaiperiai. Pastarieji demonstruoja aukščiausią kantrybės, drąsos ir šaltakraujiškumo laipsnį.

Ką nukalė Ukrainos snaiperis „Largo“. „Radio Svoboda“ „YouTube“ kanale snaiperis su šaukiniu „Largo“, tarnaujantis Ukrainos ginkluotųjų pajėgų 58-ojoje atskirojoje motorizuotoje pėstininkų brigadoje, pasakojo apie vieną sunkiausių savo misijų. Tai buvo žiemą. 11 ilgų dienų jis laukė momento, kai pašalins vieną iš „LLR“ „kazokų pulko“ vadų.

Šios 11 dienų iš manęs atėmė 8 kg svorio. Tai buvo išeikvota energija, skirta sušilti. Šaltis buvo stiprus“, –prisiminė „Largo“. Anot snaiperio, pasišildyti prie termovizoriaus buvo įmanoma tik naktį, nusileidus į blindažą. Dieną trumpam padėdavo šildyklės. Bet jų naudojimas sukelia nereikalingus judesius, kurie gali išduoti buvimo vietą. Jei padėtis yra patikima ir leidžia judėti, tai yra gerai, bet jei esi kažkur lauke, tada geriau likti statiškoje padėtyje.

[Vokietija+Kuponas!] Bent 100€ pigiau nei Lietuvoje. Naujausias rinkos lyderio 3D spausdintuvas, žavintis apžvalgininkus - „nuostabus! Išėmei iš dėžės ir naudojiesi“ (Video, „Creality K1C“)
2479 2

Puiki kaina

Specialus kuponas

Iš Vokietijos sandėlio

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Naujausias vieno garsiausių gamintojų 3D spausdintuvų

Išsamiau

„Largo“ taip pat kalbėjo apie tai, kaip galima lengvai atpažinti rusų vadą, karininką nuo paprasto pėstininko. Eilinis Rusijos armijos pėstininkas yra beveik visada susikūprinęs, susitraukęs ir, pasirodžius vadui, visada nuleidžia galvą. Pareigūnas dažniausiai apsirengęs švaresniais rūbais, be to, būna tvarkingesnis ir labiau pasitempęs.

 

Tokiu būdu priešas išsiduoda, mes visa tai studijuojame ir, remdamiesi tokiais pastebėjimais, pasirenkame sau prioritetinį taikinį. Žinoma, sunaikinti karininką ir palikti stiprią vietą be vado yra naudingiau nei pašalinti kažkokį stebėtoją. Bet yra ir kitų prioritetų. Pavyzdžiui, kai pozicijoje matome ir karininką, ir dronų pilotą, tada  prioritetas bus pilotas“, – aiškino snaiperis.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(246)
(2)
(244)

Komentarai ()

Susijusios žymos: