[ŽT] „Bradley“ prieš BTR. Neįtikėtinas susirėmimas fronte. „Jie neturėjo jokių šansų“ (Video)  ()

Socialiniuose tinkluose pasirodė vaizdo įrašas, kuriame – ukrainiečių M2 „Bradley“ ir rusų BTR susidūrimas fronte.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

M2 „Bradley“ yra amerikietiška pėstininkų kovos mašina, kuri į Ukrainą atkeliavo kaip JAV parama. „Bradley“ turi puikią reputaciją ir yra labai giriamas Ukrainos gynėjų. Štai dabar internete pasirodė vaizdo įrašas, kuriame „Bradley“ Donecko srityje savo M242 „Bushmaster“ 25 mm automatine patranka sunaikina rusų BTR:

[Vokietija+Kuponas!] Bent 100€ pigiau nei Lietuvoje. Naujausias rinkos lyderio 3D spausdintuvas, žavintis apžvalgininkus - „nuostabus! Išėmei iš dėžės ir naudojiesi“ (Video, „Creality K1C“)
2477 2

Puiki kaina

Specialus kuponas

Iš Vokietijos sandėlio

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Naujausias vieno garsiausių gamintojų 3D spausdintuvų

Išsamiau

„Bushmaster“ gali paleisti 200 šūvių per minutę, kuriuos priešai jaučia iki 2 km atstumu. Šalia yra ir 7,62 mm kulkosvaidis, TOW prieštankinių raketų įrenginiai. „Bradley“ savo 25mm patranka sugadino ir rusų pasididžiavimą, moderniausią tanką rusų pajėgose T-90M „Proryv“. Taigi, tas vargšas BTR neturėjo jokių šansų.

 

Bet svarbiausia tai, kad „Bradley“ yra ukrainiečių gyvybes gelbstinti mašina, turinti puikius šarvus, gerą 500-600 AG (priklausomai nuo pagaminimo metų) variklį, puikią važiuoklę.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(26)
(0)
(26)

Komentarai ()