Tik norėjo pasigirti. Lukašenka netyčia atskleidė Putino melą  ()

Nors Baltarusijos prezidentu save laikantis Aleksandras Lukašenka yra visiškai priklausomas nuo Putino, jis nepriklauso Kremliaus valdančiųjų ratui. Taigi, negauna ir nuolatinių nurodymų kaip ir ką sakyti. Be to, atrodo, kad ir Putino kalbų jis neseka.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Lukašenka paskelbė, kad teroro akto „Crocus City Hall“ vykdytojai vyko link Ukrainos, nes negalėjo prasiskverbti į Baltarusiją rašo BELTA. Tai yra visiška priešingybė tam, ką pasakoja Putinas. Oficiali rusų propagandos linija yra ta, kad teroristai vyko į Ukrainą ir kažkas Ukrainoje turėjo jiems sudaryti galimybes patekti į šalį.

Pasaka apie galimai į Ukrainą išsiruošusius teroristus visada buvo kreiva. Visų pirma, teroristai buvo sulaikyti vos 16 km nuo Baltarusijos sienos. Antra, Baltarusija iš karto, tą pačią dieną pasigyrė, kad būtent jos pareigūnai neleido teroristams peržengti sienos ir taip padėjo juos sulaikyti. Galiausiai, visas pasienis prie Ukrainos yra labai saugomas. Patikros punktai, FSB, kariuomenė – kas tik nori. Teroristai, pasak Putino, vyko tiesiai į rusų pareigūnų rankas net nepakeitę automobilio.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Litavimo aparatas, amfibinis RC lėktuvas, išmani indaplovė su APP, šlifuokliai ir kt. (Video)
3961 1

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-03-27/2024-04-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „GOCHIFIX“ - 20V kampinis šlifuoklis su baterija, įkrovikliu

2) „ENJOYWOOD“ - vyrių gręžimo skylių kreipiamasis korpusas

3) 220V taškinio litavimo (su argonu) aparatas

4) „BlitzHome BH-CDW1“ - portabili, išmanioji indaplovė su indų dezinfekcija, APP ir skirtingais darbo režimais

5) „TOP RC HOBBY TF-350“ - amfibinis RC lėktuvas

Išsamiau

Galiausiai, Putinas nutyli, kodėl prie pat Maskvos esanti koncertų salė „Crocus City Hall“ rusų antiteroristinių pajėgų sulaukė tik po valandos nuo teroro akto pradžios. Be to, apsauga, kuri „Crocus City Hall“ komplekse yra ginkluota, nereagavo visiškai. OMON pastatas yra vos 8 minučių atstumu nuo tos vietos, tačiau buvo laukiama kitų pajėgų, kurios kažkaip keliavo daugiau nei valandą.

„Jie negalėjo nuvykti į Baltarusiją. Jų kuratoriai (kai kuriems iš jų turime įtarimų, paskambinsiu Putinui ir pasakysiu savo įtarimus) suprato, kad negali vykti į Baltarusiją. Nes pirmosiomis minutėmis, kai tik Rusijoje dalis regiono perėjo prie sustiprinto saugumo režimo, tai padarėme ir mes“, – sakė Lukašenka.

 

Anot jo, operacijoje dalyvavo Baltarusijos vidaus reikalų ministerijos pajėgos, KGB, kariai. Buvo įrengti postai keliuose, taip pat ir pasienyje su Rusija. „Dėl to jie negalėjo patekti į Baltarusiją. Jie tai matė. Taigi, jie pasisuko ir vyko į Ukrainos ir Rusijos sienos ruožą“, - sakė  Lukašenka, atrodo, net nežinodamas Rusijos propagandos pasakų.

(20)
(0)
(20)

Komentarai ()