[ŽT] „Vaikus, tėvus ir žmonas.“ Propaganda pribloškė cinizmu  ()

Rusų propagandistai ragina pradėti kasetinės amunicijos atakas prieš karinius miestelius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Priešingai nei, galbūt, skamba, karinis miestelis nėra ypatingas karinis objektas. Tai yra gyvenvietė, kurioje gyvena kariai ir jų šeimos. Čia laksto vaikai, veikia mokyklos, darželiai. Kariniai miesteliai yra šalia karinių objektų, bet iš esmės mažai kuo skiriasi nuo kitų gyvenviečių.

Rusijos propagandistai dabar ragina savo kariuomenę smogti kariniams miesteliams ir žudyti Ukrainos karių tėvus, žmonas bei vaikus, pastebėjo žurnalistas ir tinklaraštininkas Denisas Kazanskis. Tam, pasak propagandistų, geriausiai tiktų kasetinė amunicija.

[Vokietija] Būtinas rinkinukas pavasario darbams! Tik 52€ už akumuliatorinį 21V pjūklą ir sekatorių. Labai ribotas kiekis
4970

Nuostabiai gera kaina

Greitas ir saugus pristatymas

Puiki kokybė

Ribotas kiekis

Išsamiau

„Tada tos pačios šmėklos tikina ir prisiekinėja, kad Rusijos kariuomenė nešaudo į civilius, nedaro karo nusikaltimų ir Bučoje žudynių nebuvo. Tačiau užtenka tik kelias dienas pažiūrėti Rusijos televiziją, kad suprastum, jog nėra žiaurumų, kuriems Rusijos kariuomenė būtų nepajėgi“, – pažymėjo Denisas Kazanskis.

 

Reikia pasakyti, kad negali būti taip, kad rusai nežinotų, kas yra kariniai miesteliai, nes sovietų laikais tokių buvo daug ir Rusijoje jų yra. Taigi, propagandistai žino, kad ragina žudyti civilius karių šeimos narius, vaikus.

(7)
(18)
(-11)

Komentarai ()

Susijusios žymos: