„Jie puola pagal Japonijos taktiką.“ Katastrofa fronte. Rusija pralaužė Ukrainos gynybą. Kas nutiko  ()

Ukraina yra per žingsnį nuo sunkaus mūšio.


Karas Ukrainoje
Karas Ukrainoje
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo.php?fbid=754671213512626&set=pb.100069092624537.-2207520000&type=3

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Savaitgalį situacija Bachmuto kryptimi komplikavosi: rusams pavyko užimti keletą Ukrainos kariuomenės atraminių punktų.

Rusų okupantai pasiekė sėkmės Bohdanivkos ir Ivanivskės (Bachmuto kryptis – red. past.) rajone, užėmę kelias svarbius Ukrainos kariuomenės įtvirtinimus. Blogiausiais vertinimais, dabar priešas nuo Časiv Jaro yra nutolęs tik 500 metrų.

„Mūšis dėl Časiv Jaro arčiau nei bet kada anksčiau“, – „YouTube“ kanalo „Fabrika novin“ eteryje sakė žurnalistas ir karo stebėtojas Vasilijus Pechno.

[Vokietija] Būtinas rinkinukas pavasario darbams! Tik 52€ už akumuliatorinį 21V pjūklą ir sekatorių. Labai ribotas kiekis
4966

Nuostabiai gera kaina

Greitas ir saugus pristatymas

Puiki kokybė

Ribotas kiekis

Išsamiau

Pačioje Ivanivskėje padėtis taip pat nėra rožinė. Savaitgalį rusai teigė užėmę kaimą, tačiau, sprendžiant iš ukrainiečių tinklaraščių informacijos, dalį kaimo tebekontroliuoja Ukrainos kariai. Greičiausiai kalbama ne apie užėmimą, o apie pilkosios zonos plėtrą. 

Jie puola pagal Japonijos taktiką. Šioje pilkojoje zonoje rusai labai dažnai vykdo reidus su banzai atakomis. Kartu ten važiuoja ir jų transporto priemonės“, – informavo Pechno.

 

Banzai puolimas yra kovos būdas, kurį Antrojo pasaulinio karo metais plačiai naudojo Japonijos armija. Iš esmės tai yra staigus kareivių išpuolis su ašmeniniais ginklais prieš priešą, ginkluotą šautuvais ir kulkosvaidžiais. Po to, kai JAV armija sukūrė veiksmingus metodus kovai su tokia japonų taktika, banzai išpuoliai virto masiniais savižudybių išpuoliais, kurie įkūnijo japonų dvasios nepaklusnumą ir drąsą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(24)
(113)
(-89)

Komentarai ()

Susijusios žymos: