„Mažiausiai 500 000 žmonių.“ Monstriška operacija. Skelbiamas Charkivo puolimas. Kas nutiko  (1)

„Grėsmę reikia vertinti racionaliai ir protingai.“


Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo/?fbid=763658852613862&set=pb.100069092624537.-2207520000

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainoje kyla panika. Kremlius per Rusijos ir užsienio žiniasklaidą skleidžia gandus apie tariamus planus pulti Charkivą. Grėsmė miestui yra ir išliks iki karo pabaigos. Tačiau šiuo metu Rusijos Federacija neturi jokių šansų jo okupuoti.

Apie tai savo „Telegram“ kanale rašo Ukrainos karo stebėtojas Oleksandras Kovalenko.

Planuojama monstriška operacija. Straipsniais apie tariamus Rusijos planus pulti Charkivą, anot Kovalenko, siekiama įbauginti ir daryti psichologinį poveikį Ukrainai ir Vakarams. Nes Rusija neturi nei jėgų, nei galimybių užimti milijoninį miestą.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Litavimo aparatas, amfibinis RC lėktuvas, išmani indaplovė su APP, šlifuokliai ir kt. (Video)
3951 1

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-03-27/2024-04-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „GOCHIFIX“ - 20V kampinis šlifuoklis su baterija, įkrovikliu

2) „ENJOYWOOD“ - vyrių gręžimo skylių kreipiamasis korpusas

3) 220V taškinio litavimo (su argonu) aparatas

4) „BlitzHome BH-CDW1“ - portabili, išmanioji indaplovė su indų dezinfekcija, APP ir skirtingais darbo režimais

5) „TOP RC HOBBY TF-350“ - amfibinis RC lėktuvas

Išsamiau

„Grėsmė Charkivui buvo, yra ir bus iki karo pabaigos. Tačiau grėsmę reikia vertinti racionaliai ir protingai, o ne panikuoti“, – rašė Kovalenko.

Nuostoliai kolosalūs. Žuvo 20 000 karių. Jis priminė, kad vien Avdijivkos užėmimui, Rusijos Federacijai reikėjo 80 000 žmonių grupės ir kelių dešimčių tūkstančių atsargų. Tuo pat metu Rusijos ginkluotųjų pajėgų nuostoliai buvo kolosalūs – apie 20 tūkst.

„5 mėnesių puolimas prieš Avdijivką 29 kv. km plote pareikalavo 120 tūkst. žmogiškųjų išteklių... Kokios kariuomenės grupės reikia norint pradėti puolimą, apsupti ir plėtoti miesto mūšius Charkive? Atsakymas paprastas – mažiausiai 500 tūkstančių žmonių, pilnai aprūpintų įranga ir turinčių bent 100-150 tūkstančių karių rezervą“, – kalbėjo ekspertas.

 

Reali grėsmė Charkivui gali atsirasti tik tuomet, jei Rusijos Federacija prie Charkivo dislokuos tokias galingas smogiamąsias pajėgas. Šiuo metu Rusija tokių pajėgų neturi. Rusijos Federacija nesugebės greitai ir tyliai sukurti tokios grupuotės.

„Iškvėpkite ir atidžiau filtruokite informaciją“, – pareiškė Kovalenko.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(68)
(2)
(66)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: