„Tai įvyko per paskutines atakas.“ Paaiškėjo silpniausia rusų vieta. „Jie nebegali daugiau pulti“  ()

Ekspertas atkreipia dėmesį į vieną Rusijos išpuolių prieš Ukrainą detalę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos raketų, panaudotų per paskutines atakas Ukrainos link, fragmentai rodo, kad Rusijos kariuomenė naudoja 2024 m. pirmąjį ketvirtį pagamintus ginklus, interviu kanalui „Espreso“ sakė Serhijus Zgurecas iš Ukrainos tyrimų centro „Defense Express“, kurį cituoja naujienų agentūra „Unian“, praneša „Wirtualna Polska“.

„Per tris dienas Rusija dislokavo 150 įvairių tipų raketų, įskaitant 98 raketas Ch-101 ir apie 20 raketų „Kinžal“ ir „Iskander“, – sakė S. Zgurecas. Ekspertas atkreipė dėmesį į vieną svarbią detalę, susijusią su ginklais, kuriuos rusai pastarosiomis dienomis paleido Ukrainos link. Ekspertas tiki, kad Rusija artimiausiu metu nebegalės daugiau pulti, nes jai reikės laiko raketų atsargoms sukaupti, rašoma „Unian“ portale.

[Vokietija] Būtinas rinkinukas pavasario darbams! Tik 52€ už akumuliatorinį 21V pjūklą ir sekatorių. Labai ribotas kiekis
4967

Nuostabiai gera kaina

Greitas ir saugus pristatymas

Puiki kokybė

Ribotas kiekis

Išsamiau

Rusai kaupia atsargas jau beveik mėnesį, aiškina S. Zgurecas ir priduria, kad dabartiniai Rusijos karinės pramonės pajėgumai siekia apie 100 raketų Ch-101 per mėnesį. Savo ruožtu neseniai ištirtos Rusijos raketų liekanos rodo, kad ginklai buvo pagaminti 2024 m. pirmąjį ketvirtį, todėl agresorius naudoja šviežiai pagamintus ginklus.

 

S. Zgurecas pabrėžia, kad rusai artimiausiu metu gali apriboti savo atakas dėl būtinybės papildyti atsargas. Kita vertus, verta pažymėti, kad Rusija vis dar gali pasigaminti pakankamai amunicijos, kad galėtų surengti masines atakas Ukrainos link. „Suprantame, kad atakos bus atnaujintos, tačiau, remiantis vertinimais, tai įvyks po tam tikros pertraukos“, – daro išvadą S. Zgurecas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(28)
(1)
(27)

Komentarai ()

Susijusios žymos: