[ŽT] „Ukrainiečiai kontratakuoja.“ Yra sėkmių  ()

Ukrainos gynybos pajėgos grąžino tam tikras pozicijas.



© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo/?fbid=763409269305487&set=pb.100069092624537.-2207520000

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos gynybos pajėgos grąžino tam tikras pozicijas Sinkivkoje, Charkivo srityje. Taip teigiama kovo 26 d. Karo studijų instituto analitikų ataskaitoje.

Remiantis geografinės padėties filmuota medžiaga, Ukrainos ir Rusijos kariai, vykstant kovoms, pajudėjo Kupjansko ir Kreminos linijoje.

[Vokietija] Būtinas rinkinukas pavasario darbams! Tik 52€ už akumuliatorinį 21V pjūklą ir sekatorių. Labai ribotas kiekis
4968

Nuostabiai gera kaina

Greitas ir saugus pristatymas

Puiki kokybė

Ribotas kiekis

Išsamiau

Ne viskas taip blogai. Kovo 24-osios filmuota medžiaga parodė, kad Ukrainos kovotojai atgavo ribotas pozicijas šiaurinėje Sinkivkos dalyje.

„Kovo 25 d. paskelbti papildomi geografinės padėties vaizdo įrašai rodo, kad Rusijos kariai pajudėjo į rytus nuo Ternivo“, – sakoma pranešime.

 

Pasak kelių Rusijos karo korespondentų, okupantai tariamai veržiasi link Ternivo, Donecko srityje, o ukrainiečiai šioje srityje kontratakuoja.

Ukrainos ir Rusijos šaltiniai paskelbė apie pozicinių mūšių tęsimą prie Sinkivkos, Ivanivkos, Ternivo, Jampolivkos, Belohorivkos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(40)
(3)
(37)

Komentarai ()

Susijusios žymos: