Pareikalavo iš jų „viso gyvenimo.“ Šokiruojantys įvykiai. Putinas pradėjo grasinti rusams  ()

Putinas nori, kad rusai savo gyvenimus paskirtų vienam tikslui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Viskas, kas daroma Rusijoje, visose gyvenimo srityse, turėtų būti skirta karui su Ukraina, pareiškė Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas.

„Mūsų šalis, kaip žinote, kovoja, kad apsaugotų savo gyvybinius interesus, už teisę į nepriklausomą, suverenią plėtrą. Deja, piktadariai, mūsų konkurentai, oponentai privertė mus ginti šiuos interesus jėga, kovoti su tais, kuriuos jie apginklavo ir išmokė kovoti su Rusija kaimyninės valstybės teritorijoje“, – antradienį kalbėjo Putinas, kreipdamasis į prokurorus ir teisėsaugos atstovus.

[Kuponas+Rekordinė kaina!] Iš Vokietijos naujausias 3D spausdintuvų lyderio modelis - idealus pradedantiesiems ir jau patyrusiems (Video, „Creality Ender-3 V3 SE“)
1647 1

Mažiausia fiksuota kaina

Specialus kuponas

Iš Vokietijos sandėlio

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Naujausias vieno garsiausių gamintojų 3D spausdintuvų

Išsamiau

„Šiandieninėmis sąlygomis viskas, ką darome visose mūsų gyvenimo srityse, turėtų būti skirta Rusijos sėkmei šia kryptimi“, – tęsė Putinas ir pridūrė, kad „svarbiausius įrankius“ pasiekti „sėkmę“ turi Generalinė prokuratūra.

 

„Turime būti susikaupę ir efektyvūs. Jokio atsainumo“, reikalavo Putinas ir pridūrė, kad saugumo pajėgos turėtų „griežtai slopinti bandymus įtraukti rusus į destruktyvius veiksmus ir procesus“, o delsimas tokiais atvejais „gali būti laikomas paslėpto kolaboravimo forma“. Taip jis tikriausiai ragina teisėsaugą susidoroti su visais karo Ukrainoje priešininkais ir visomis opozicijos užuomazgomis.

(1)
(36)
(-35)

Komentarai ()

Susijusios žymos: