[ŽT] Rusai negali pasidžiaugti Avdijivka. Kas įvyko (Video)  ()

Okupuotos Avdijivkos apylinkėse vis dar vyksta labai sunkūs mūšiai ir rusai patiria didelių nuostolių. Per praėjusią savaitę Ukrainos 3-ioji šturmo brigada sunaikino per 100 Putino armijos karių ir kelias dešimtis rusų šarvuočių.



© National Police of Ukraine (CC BY 4.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Destructions_in_Selydove_after_missile_attack,_2024-03-19_(04).jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Avdijivkos sektoriuje priešas nesiliauja bandęs pulti ir toliau atakuoja Ukrainos fronto pozicijas. 3-ios šturmo brigados užduotis – kiek įmanoma juos naikinti“, – rašoma žinutėje, apibendrinančioje kovas nuo kovo 17 iki 24 d.

Ukrainos 3-ioji šturmo brigada sunaikino du rusų tankus T-80, kelis BMP-3 ir „Lancet“ bei „SuperCam“ dronus. Pastarasis, beje, pasirodo vis rečiau. Be to, buvo apgadinti rusų savaeigiai artilerijos pabūklai ir keli automobiliai. Ir visa tai pasiekta tik vieno dalinio, tik per vieną savaitę ir tik viename fronto sektoriuje.

[Vokietija] Daiktas, kokio dar tikrai nesate matę! Programuojami išmanūs vištidės vartai su saulės elementais. Ribotas kiekis
5338 4 2

Labai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Stulbinamų galimybių daiktas

Išsamiau

T-80 yra trečios kartos pagrindinis kovos tankas. Po SSRS žlugimo Rusijos pajėgose liko apie 4,5 tūkstančiai tokių tankų. Jie ypatingi tuo, kad turi dujų turbinos variklį, kuris yra galingesnis, bet reikalauja daugiau priežiūros. T-80 turi 125 mm pabūklą, 7,62 mm ir 12,7 mm kulkosvaidžius. Kai kurios naujesnės T-80 versijos turi dinaminę šarvų apsaugą ir net elektroninės karybos sistemas. Tiesa, pastarųjų efektyvumas yra abejotinas, nes ukrainiečių dronai vis tiek mielai medžioja T-80 net ir su tomis sistemomis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(46)
(0)
(46)

Komentarai ()