[ŽT] Ant pavadėlio. Ar Lukašenka gali užpulti NATO šalį  ()

Baltarusijos diktatorius Aleksandras Lukašenka sakė, kad „jei Lietuva ir Lenkija ką nors padarys, Baltarusija eis į Suvalkų koridorių“. Išpuolis prieš NATO šalis Vladimirui Putinui ir Lukašenkai būtų savižudybė, tačiau tokio žingsnio tikimybė egzistuoja.



© Press Service of the President of the Republic of Belarus | https://commons.wikimedia.org/wiki/Category:Alexander_Lukashenko_in_2024#/media/File:Lukashenko_and_the_ISS_EP-21_crew.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Lukašenka teigia, kad Baltarusija stebi Lenkiją ir Baltijos šalis, nes mano, kad jos gali griebtis provokacijų. Pasak jo, jei taip nutiktų, Baltarusija rengtų invaziją į Suvalkų koridorių ir atkirstų Lenkiją nuo Lietuvos.

Baltarusijos prezidentu save laikantis Lukašenka veikia tik pagal Putino nurodymus, teigia Rusijos opozicijos žurnalistas Igoris Jakovenko. „Kalbant apie Lukašenkos pasisakymus, akivaizdu, kad už šio pareiškimo paprastai slypi Putinas, ypač kalbant apie užsienio politiką, santykius su Lenkija ir Baltijos šalimis“, – pabrėžė opozicionierius.

[Vokietija+Kuponas!] Bent 100€ pigiau nei Lietuvoje. Naujausias rinkos lyderio 3D spausdintuvas, žavintis apžvalgininkus - „nuostabus! Išėmei iš dėžės ir naudojiesi“ (Video, „Creality K1C“)
2480 2

Puiki kaina

Specialus kuponas

Iš Vokietijos sandėlio

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Naujausias vieno garsiausių gamintojų 3D spausdintuvų

Išsamiau

Jis pažymėjo, kad sprendimas pulti vieną iš NATO šalių diktatoriams būtų lygus savižudybei. Ypač dėl to, kad karas prieš Ukrainą dar tęsiasi ir jam Rusija skiria nemažus resursus.

 

„Galima nurodyti tam tikrą procentą, rodantį, kad išpuolio prieš kurią nors Europos šalį, išskyrus Ukrainą, tikimybė yra didelė. Kadangi Putinas negali sustabdyti karo ir yra nepajėgus nugalėti Ukrainos, galimas bandymas užšaldyti frontą Ukrainoje ir vykdyti kažkokią agresiją prieš Europos šalį“, – sakė Jakovenko.

(1)
(21)
(-20)

Komentarai ()

Susijusios žymos: