[ŽT] „Realistiškesni“ tikslai. Kokio didžiulio Ukrainos miesto dar gviešiasi Putinas  ()

„Tiesiog iš principo.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas siekia užimti Charkivą.

Tai praneša „Meduza“, remdamasi šaltiniais Kremliuje.

Visi šaltiniai įsitikinę, kad V. Putinas ketina tęsti karą prieš Ukrainą. Tačiau jų vertinimai dėl dabartinių jo tikslų šiuo atžvilgiu skiriasi. 

[Vokietija] Itin geros kainos puiki planšetė, kurią rekomenduoja apžvalgininkai. Snapdragon CPU, 4+128GB, 11,5 colių 2K ekranas, 120Hz ir kt. („HONOR Pad X9“)
4218 1

Gera kaina

Iš Vokietijos sandėlio

Greitas ir saugus pristatymas

Puikios savybės ir kokybė

Išsamiau

Vienas iš Kremliui artimų pašnekovų mano, kad Putinas „pajuto Ukrainos silpnumą ir yra pasirengęs eiti iki pergalės bet kokia kaina. Jei reikės mobilizacijos, Putinas ją paskelbs. Jei reikės dar stipriau paspausti ekonomiką kariniams tikslams, taip ir bus. Tiesiog iš principo“, – sakė šaltinis.

Kitas Rusijos prezidento administracijai artimas pašnekovas, priešingai, mano, kad aukščiausioji šalies vadovybė kelia „realistiškesnius tikslus“, t. y. užimti Charkivą, o po to palaipsniui nutraukti „specialiąją karinę operaciją“. V. Putinas jau atvirai pareiškė, kad siekiant nutraukti reguliarų Belgorodo srities apšaudymą, aplink ją reikėtų sukurti „sanitarinę zoną“. Šis Rusijos Federacijos regionas ribojasi būtent su Ukrainos Charkivo sritimi.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(2)
(14)
(-12)

Komentarai ()