JK prieš Rusiją. „Mes aiškiai pasakėme.“ Skelbiami šokiruojantys faktai  (2)

Kariuomenė neturi pakankamai resursų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

JK prieš Rusiją. JK kariuomenė potencialiai galėtų kariauti su agresore Rusija ne ilgiau kaip du mėnesius. Britams reikia ginklų ir amunicijos. Tai pareiškė šalies gynybos štabo vadovas generolas leitenantas Robas Magowenas.

„The Telegraph“ praneša, kad, buvęs gynybos sekretorius Markas Francois pasakė Magowenui: „JK negali kovoti su Putino armija ilgiau nei kelis mėnesius, nes neturime tam amunicijos ar atsargų“. Ir pats Magovenas tai pripažino.

[Vokietija] Bent 300€ pigiau nei Lietuvoje naujausias monstras! Iki 1000W, su 2 baterijomis, 50km/h ir apžvalgininko pagyros (Video, „ENGWE X20“)
5289 3

Labai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Aukščiausios klasės el. dviratis

Išsamiau

Štabo viršininkas taip pat teigė, kad britų kariuomenė neturi pakankamai resursų, kurių reiktų galimo karo atveju. Todėl yra „operatyvinė rizika“.

„Mes aiškiai pasakėme, kad pinigų suma, kurią dabar išleidžiame amunicijai, nėra proporcinga grėsmėms, su kuriomis susiduriame“, – pridūrė Magowenas, ragindamas vyriausybę skirti daugiau pinigų oro gynybos plėtrai.

 

Tačiau gynybos ministras Grantas Shappsas pabrėžė, kad Britanija bet kokį tokį konfliktą spręstų tik kartu su savo Šiaurės Atlanto aljanso sąjungininkais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(15)
(3)
(12)

Komentarai (2)