[ŽT] „Prieš Rusijos armiją atsilaikytume vos 2 mėn...“ Šokiruojanti žinia iš JK  ()

Nepavykus padidinti ginkluotųjų pajėgų finansavimo, Britanija atsiduria nepalankioje padėtyje, perspėjo šalies gynybos štabas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Britų kariai prieš Rusijos Federacijos armiją neatsilaikytų ilgiau nei du mėnesius. Tai pareiškė JK gynybos štabo viršininko pavaduotojas generolas leitenantas Robas Magowenas. Apie tai rašo britų leidinys „The Telegraph“.

[Vokietija] Būtinas rinkinukas pavasario darbams! Tik 52€ už akumuliatorinį 21V pjūklą ir sekatorių. Labai ribotas kiekis
4968

Nuostabiai gera kaina

Greitas ir saugus pristatymas

Puiki kokybė

Ribotas kiekis

Išsamiau

Jis mano, kad hipotetiniuose ateities karuose britų ginkluotosioms pajėgoms teks susidurti su „operacine rizika“ neturint reikiamų išteklių.

Žurnalistai pažymi, kad šokiruojantis Magoweno pareiškimas buvo paskelbtas po to, kai JK gynybos sekretorius Grantas Shappsas paragino ministrą pirmininką Rishi Sunaką ir iždo kanclerį Jeremy Huntą, naujame biudžete skirti daugiau išlaidų gynybai, tačiau tai nepavyko įgyvendinti.

 

„Labai aiškiai pasakėme, kad pinigų suma, kurią šiuo metu išleidžiame amunicijai nėra proporcinga grėsmėms, su kuriomis susiduriame“, – sakė jis.

Anot Magoweno, JK turi skirti daugiau pinigų tam, ką jis vadina „integruota oro raketine gynyba“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(11)
(5)
(6)

Komentarai ()