[ŽT] „Jie viską žinojo dar vasarį. Kremlius nepadarė nieko dėl savo žmonių“  ()

Rusai dar ilgai kalbės apie „Crocus City Hall“ koncertų salę kovo 22 dieną nusiaubusį teroro aktą. Ir pamirš, kad antiteroristinė grupė važiavo daugiau nei valandą, o perspėjimai apie rengiamą teroro išpuolį valdžios buvo tiesiog ignoruojami.


„Crocus City Hall“ koncertų salė po teroro akto
„Crocus City Hall“ koncertų salė po teroro akto
© Mchs.gov.ru (CC BY 4.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Elimination_of_the_consequences_of_a_fire_in_%22Crocus_City_Hall%22_(March_25,_2024).jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos valdžia pateikia vis naujų versijų apie Ukrainos įsitraukimą į teroro išpuolį „Crocus City Hall“, bet tuo tarpu Ukrainos žvalgyba atskleidžia tiesą. Ukrainos vyriausiojo žvalgybos direktorato vadovas Kyrylo Budanovas teigia, kad Rusija apie teroro akto rengimą žinojo bent nuo vasario 15 d. Ir Rusijai tai buvo patikima informacija, nes ją ji gavo ne iš JAV, Ukrainos, Europos, o savo pačios žvalgybos grupės Sirijoje.

[Vokietija] Itin geros kainos puiki planšetė, kurią rekomenduoja apžvalgininkai. Snapdragon CPU, 4+128GB, 11,5 colių 2K ekranas, 120Hz ir kt. („HONOR Pad X9“)
4218 1

Gera kaina

Iš Vokietijos sandėlio

Greitas ir saugus pristatymas

Puikios savybės ir kokybė

Išsamiau

Be to, Putinas žinojo, per kurias dvi šalis teroristai juda į Rusiją. Budanovo teigimu, yra keletas versijų, kodėl Rusija leido masinėms žudynėms įvykti. Tikėtina, kad tai buvo vidinių nesutarimų Rusijos vyriausybėje pasekmė, todėl keli aukšto rango pareigūnai dabar buvo nušalinti. Be to, Kremlius neįvertino artėjančios tragedijos masto ir tiesiog norėjo dėl visko kaltinti Ukrainą.

 

Budanovas pabrėžė, kad Rusijos valdžia tikriausiai planuoja pasėti chaosą savo visuomenėje, siekdama suburti ją aplink Putiną.

(17)
(0)
(17)

Komentarai ()

Susijusios žymos: