[ŽT] „Frankenšteino monstras“. Nušluotas retas Rusijos RBU-6000 (Video)  ()

Dėl artilerijos sistemų trūkumo Rusijos armija sunkvežimiuose ar šarvuotuose traktoriuose montuoja laivų ginklų sistemas. Taip sukuriami savotiški „Frankenšteino monstrai“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos 45-oji atskiroji artilerijos brigada kartu su 80-ąja puolimo brigada Bachmute sunaikino Rusijos raketinį ginklą RBU-6000.

Dalinio žvalgyba iš oro aptiko sunkvežimį, kuriame okupantai sumontavo RBU-6000 pabūklą. Įrenginys yra skirtas apginkluoti antvandeninius laivus. Rusijos pajėgoms trūksta artilerijos sistemų, todėl ant sausumos įrangos pradėjo montuoti įvairius laivuose esančius paleidimo įrenginius.

[Vokietija] Itin geros kainos puiki planšetė, kurią rekomenduoja apžvalgininkai. Snapdragon CPU, 4+128GB, 11,5 colių 2K ekranas, 120Hz ir kt. („HONOR Pad X9“)
4298 1

Gera kaina

Iš Vokietijos sandėlio

Greitas ir saugus pristatymas

Puikios savybės ir kokybė

Išsamiau

Rusijos armija montuoja RBU-6000 sunkvežimiuose „Ural 4320“, šarvuotuose traktoriuose MT-LB ir net tankuose. Pirmą kartą tokie savadarbiai įrenginiai buvo užfiksuoti 2023 metų rudenį.

Šaudymo nuotolis yra iki 5200 metrų. Dažniausiai rusai RBU-6000 montuoja be ugnies valdymo sistemos. Todėl tikslumas išlieka mažas.

 

Laivuose RBU-6000 užtaisomas automatiškai iš podeninių šachtų, bet sausumos transporto priemonėse užtaisoma rankiniu būdu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(31)
(0)
(31)

Komentarai ()