[ŽT] Turi ypatingą savybę. Kaip numušti „Cirkon“  ()

Artėdamos prie taikinio rusų raketos „Cirkon“ sulėtėja.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kovo 25 dieną Rusija atakavo Kyjivą hipergarsinėmis raketomis „Cirkon“. Tai yra priešlaivinė raketa, bet rusai nusprendė nukreipti jas į sprendimų priėmimo centrus Ukrainos sostinėje. Ukrainiečiai net neslepia, kad nerimauja dėl šių raketų naudojimo, bet jiems pavyko numušti „Cirkon“ oro gynybos sistemomis „Patriot“, teigia oro pajėgų atstovas Ilja Jevlašas.

[Vokietija] Bent 300€ pigiau nei Lietuvoje naujausias monstras! Iki 1000W, su 2 baterijomis, 50km/h ir apžvalgininko pagyros (Video, „ENGWE X20“)
5342 3

Labai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Aukščiausios klasės el. dviratis

Išsamiau

„Cirkon“ išlaiko ypatingai didelį greitis viso skrydžio metu, bet artėdama prie taikinio tokia raketa pradeda prarasti greitį, o tada ją gali atakuoti „Patriot“. Paskutinėje skrydžio stadijoje „Cirkon“ oro gynybos požiūriu yra tarsi paprasta balistinė raketa.

Jevlašas mano, kad „Cirkon“ naudojimas yra arba Ukrainos oro gynybos sistemų bandymas, arba tiesiog eksperimentinių raketų bandymas. Ukraina nemano, kad priešlaivinės raketos „Cirkon“ naudojamos todėl, kad Rusijai trūksta raketų. Tiesiog gali būti, kad rusai nori išbandyti „Cirkon“ galimybės atakuoti sausumos taikinius.

(21)
(1)
(20)

Komentarai ()