„Gali veikti Rusijos diapazone. Ukrainiečiai juos labai giria.“ Neįtikėtina, ką daro Lenkijos karinis šedevras (Video)  ()

Didžiulis „FlyEye“ dronų privalumas – jų daugiafunkciškumas, nes be žvalgybos funkcijos dronai gali būti naudojami transportavimui arba kaip „skraidantys maršrutizatoriai“, sustiprinantys kitų dronų valdymo signalą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainoje itin vertinami lenkiški „FlyEye“ dronai. Ukrainiečiai juos labai giria, nes šie gali veikti Rusijos R-330Ž „Žitel“ tipo elektroninio karo sistemų diapazone. Be to, juos sunku aptikti Rusijos priešlėktuvinėms sistemoms, o tai leidžia efektyviai nukreipti artileriją į taikinius.

Internete dažnai pasirodydavo filmuota medžiaga, kurioje užfiksuoti pataikymai į „Buk“ šeimos sistemas su GMLRS, M982 „Excalibur“ ar „Vulcano“ artilerijos sviediniais, įrodančiais šių dronų efektyvumą.

Neseniai „WB Group“ paskelbė apie tūkstantojo „FlyEye“ drono 3.x versijos gamybą. Ši versija yra visiškai kitokio dizaino lyginant su 2015 metų modeliais, o tai išryškina „WB Group“ galimybes net labai didelius užsakymus įvykdyti sutartais terminais.

[Vokietija+Kuponas!] Bent 100€ pigiau nei Lietuvoje. Naujausias rinkos lyderio 3D spausdintuvas, žavintis apžvalgininkus - „nuostabus! Išėmei iš dėžės ir naudojiesi“ (Video, „Creality K1C“)
2499 2

Puiki kaina

Specialus kuponas

Iš Vokietijos sandėlio

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Naujausias vieno garsiausių gamintojų 3D spausdintuvų

Išsamiau

3,6 metro sparnų ilgio ir 12 kilogramų svorio lenkų šedevrą labai sunku aptikti standartiniais priešlėktuvinių sistemų radarais, kuriuos jų programinė įranga dažnai klaidingai identifikuoja kaip paukščius. Iš dalies taip yra dėl kompozitinio korpuso ir elektros variklio, kuris neveikia nuolat, nes „FlyEye“ didžiąją laiko dalį sklendžia.

Tai, kartu su galimybe veikti ryšių ir palydovinės navigacijos trukdymo aplinkoje, dronas leidžia tolimojo nuotolio ginklams ieškoti pagrindinių taikinių dieną ar naktį. Šią užduotį labai palengvina stebėjimo galvutė su didelės raiškos dienos kamera su 30 kartų priartinimu ir termovizoriumi.

 

Savo ruožtu galimybę veikti tolimose priešo teritorijose užtikrina baterija, leidžianti skristi virš 2,5 valandos iki 3,5 km aukštyje. Taip pat verta paminėti, kad radijo ryšio nuotolis yra 180 km.

Dar vienas didžiulis „FlyEye“ dronų privalumas – jų daugiafunkciškumas, nes be žvalgybos funkcijos dronai gali būti naudojami transportavimui arba kaip „skraidantys maršrutizatoriai“, sustiprinantys kitų dronų valdymo signalą.

 

Vartotojai taip pat vertina labai greitą ir lengvą surinkimą/išmontavimą, trunkantį mažiau nei 10 minučių, bei galimybę paleisti jį „ranka“.

Verta paminėti, kad „FlyEye“ yra vienintelis pažangus Lenkijos karinis produktas, įtrauktas į NATO gynybos paramos ir pirkimų agentūros (NSPA) pasiūlymą, o tai įrodo jų unikalumą ir universalumą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(57)
(0)
(57)

Komentarai ()