Putinas ir jo žaibiško karo planas. „Nuo to laiko praėjo dešimt metų“ (Video)  ()

Tik aktyvus karinis pasipriešinimas leis Ukrainai apginti savo nepriklausomybę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tik aktyvus karinis pasipriešinimas leis Ukrainai apginti savo nepriklausomybę, susigrąžinti laikinai okupuotas teritorijas ir taip sustabdyti Putiną, sakė Vitalijus Portnikovas. Politikos analitikas aiškino, kad Rusijai vis dar nepavyko užgrobti tos suplanuotos Ukrainos teritorijų dalies tik todėl, kad ukrainiečiai priešinasi su ginklais rankose.

Vitalijaus Portnikovo nuomonę galite rasti vaizdo įraše „YouTube“ kanale.

Ukrainos publicistas prisiminė dešimties metų senumo istorinius įvykius: „Puikiai suprantame, kad planai yra viena, o šių planų įgyvendinimas – visai kas kita. Rusijos Federacijos prezidentas dar 2014 m., sakydamas kalbą Federalinei Asamblėjai Krymo aneksijos dieną, aiškiai išvardijo tuos Ukrainos regionus, kuriuos pavadino „bolševikų dovana“ Ukrainai ir kurie turi tapti Rusijos Federacijos dalimi. Nuo to laiko praėjo dešimt metų, bet Rusija sugebėjo užimti tik dalį Ukrainos Donecko, Luhansko, Chersono ir Zaporižios sričių“.

Portnikovas kalbėjo apie tai, kaip galima sustabdyti Putiną: „Net neabejokime, kad Putino planuose yra kaip minimum visos Rytų ir Pietų Ukrainos okupacija, toliau aneksuojant šias teritorijas. Būtent toks buvo Putino žaibiško karo planas: šarvuočių apsupta vyriausybė Ukrainos sostinėje, kurią turėjo sukurti Janukovyčius, remiamas Medvedčuko. Turėjo įvykti fiktyvūs referendumai pietinių ir rytinių Ukrainos regionų teritorijoje, po kurių Rusijos Federacijos vyriausybė būtų priėmusi sprendimą dėl jų aneksijos. Kaip matome, visa tai neįvyko tik dėl ​​to, kad panaudota vienintelė reali galimybė sustabdyti agresyvius Putino planus – pasipriešinimas agresoriui: jokių kitų politinių instrumentų Rusijos okupantams sustabdyti gamtoje nėra.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(34)
(0)
(34)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: