„Sugriauti ukrainiečių pasitikėjimą valdžia.“ Rusijoje nufilmuotas „ypatingas“ klipas (Video)  (1)

Vaizdo įrašas platinamas prorusiškais kanalais, siekiant pakirsti ukrainiečių pasitikėjimą valdžia. Anot rosZMI, projekte vaidino profesionalūs aktoriai, vienas jų jau „reklamavo“ rinkimus.



© AND драйв (stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=3DME3hsUJTA&t=44s

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos propagandistai skleidžia vaizdo įrašus apie mobilizaciją Ukrainoje. Priešo tikslas – „sugriauti ukrainiečių pasitikėjimą valdžia“. Tai teigia Karo studijų institutas (ISW).

„Šis propagandinis vaizdo įrašas turi didelę gamybos kokybę ir kinematografinį rafinuotumą, o tai rodo, kad tai yra suderintos ir gerai paruoštos informacinės operacijos rezultatas“, – sako analitikai.

Rusijos opozicijos leidiniai informavo, kad vaizdo įraše vaidina profesionalūs aktoriai. Anksčiau jie dalyvavo televizijos laidoje. Vienas iš aktorių atsisakė aptarti savo dalyvavimą propagandos projekte ir pareiškė, kad vaidina tik kine.

[EU+mažiausia kaina istorijoje!] Būtinas daiktas meistraujantiems. Su 2 baterijomis ir stulbinamos kainos aukščiausios kokybės 21V „Geevorks“ kampinis šlifuoklis
8512 2

Mažiausia fiksuota kaina!

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Puiki kokybė

Ribotas kiekis

Išsamiau

„Kremlius anksčiau naudojo aukštos kokybės propagandinius vaizdo įrašus kaip dalį centralizuotų informacinių operacijų, o pastarojo vaizdo įrašo ypatybės rodo, kad vaizdo įrašas palaiko platesnes Kremliaus pastangas pakirsti Ukrainos pasitikėjimą vyriausybe ir mobilizacijos pastangas bei sėti vidinį nepasitenkinimą“, – pabrėžė ISW.

Kaip rašo Rusijos žiniasklaida „Agentstvo“, besilinksminančio ir mobilizacijos nebijančio „turčių sūnelio“ vaidmenį 26 metų atliko Maksimas Gromovas. Jis yra baigęs Jaroslavlio teatro institutą, gyvena Maskvoje, vaidino teatre „Entrepriza“.

 

„Rinkimų išvakarėse Gromovas nusifilmavo propagandiniame vaizdo įraše, kuriame raginama balsuoti. Tada aktorius prisipažino, kad į filmavimo aikštelę pateko per aktorių atrankos pokalbį“, – pranešė žurnalistai.

Ukrainos kareivio vaidmenį atliko 31 metų Aleksandras Panovas. Baigė Tiumenės valstybinį kultūros institutą ir Jekaterinburgo teatro institutą. 2000–2022 metais aktorius dirbo Tiumenės lėlių teatre, taip pat vaidino kine. Panovas gyvena Tiumenėje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(2)
(30)
(-28)

Komentarai (1)