Šokiruoti ir rusai, ir Vakarai. Šaltiniai skelbia sensaciją. Kuo iš tikrųjų Ukraina smogė Rusijai (Video)  (3)

Tai naujausia bepiločio orlaivio ataka, nukreipta į pramoninius objektus Rusijos gilumoje.


Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.
© Arpingstone (Public Domain) | https://en.wikipedia.org/wiki/Cessna_206#/media/File:Cessna.206h.stationair2.arp.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šokiruoti ir rusai, ir Vakarai. Šaltiniai skelbia sensaciją. Sprogmenų prikrautas nuotoliniu būdu valdomas lėktuvas „Cessna“ smogė gamyklai, gaminančiai bepiločius dronus „Shahed“.

Vaizdo įraše matyti, kaip lengvasis orlaivis neria į gamyklą, stebint apstulbusiems darbininkams, o paskui sprogsta ir virsta ugnies kamuoliu.

Vietos gyventojai teigia, kad trys orlaiviai buvo nukreipti į Jelabugos specialiojoje ekonominėje zonoje esančias gamyklas. Tai įvyko 1200 km nuo Ukrainos sienos.

[Vokietija] Daiktas, kokio dar tikrai nesate matę! Programuojami išmanūs vištidės vartai su saulės elementais. Ribotas kiekis
5390 4 2

Labai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Stulbinamų galimybių daiktas

Išsamiau

Tačiau dar įdomu ir tai, kad Ukrainos tolimojo nuotolio dronai, atakuojantys Rusijos naftos perdirbimo gamyklas, aprūpinti dirbtiniu intelektu. UAV smūgiai Rusijos ekonomiką paveikia labiau nei Vakarų sankcijos – rašo CNN.

Leidinys, remdamasis šaltiniais, rašo, kad dirbtinio intelekto tipas „Machine Vision“ leidžia bepiločiams orlaiviams savarankiškai nustatyti geografiją ir taikinį, geriau orientuotis erdvėje ir išvengti trukdžių. Dronai yra visiškai autonomiški ir nereikalauja ryšio su palydovais.

 

Anot šaltinio, skrydžiai iš anksto nustatomi su sąjungininkais, o UAV pagal skrydžio planą geba pataikyti į taikinius stulbinamu kelių metrų tikslumu.

Trumpai tariant, vakarėlis Rusijos teritorijoje tik prasideda.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(223)
(3)
(220)

Komentarai (3)