„Ataka prieš Kyjivą.“ Tai signalas Vakarams. Žorinas perspėja  ()

„Baltarusija jau seniai prarado nepriklausomybę.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Baltarusijos prezidentu pasiskelbęs Aleksandras Lukašenka sakė, kad jo šalis ruošiasi karui. Jo žodžius komentavo Ukrainos ginkluotųjų pajėgų majoras, 3-iosios atskiros puolimo brigados vado pavaduotojas Maksimas Žorinas.

Ataka prieš Kyjivą. Savo „Telegram“ kanale jis pažymėjo, kad nemano, kad „rytoj Baltarusija surengs ataką prieš Kyjivą“. Tačiau, anot Žorino, Lukašenkos pareiškimai ir po to paskelbtos karinės pratybos turėtų būti vertinami kaip pasirengimo būsimam dalyvavimui kare tiek su Ukraina, tiek kare su Europa elementu.

[Vokietija] Prie dviračio pritvirtinamas 126l karutis - puikus daiktas mėgstantiems pramogauti lauke. Paskutiniai vienetai („DDLCOL“)
4482

Labai gera kaina

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Puiki kokybė ir plačios panaudojimo galimybės

Išsamiau

„De facto Baltarusija jau seniai prarado nepriklausomybę. Iš šio Rusijos regiono teritorijos nuo pirmųjų dienų buvo paleistos raketos į Ukrainos miestus. Be to, Kremlius visada mėgo kariauti su Putinui „nereikalingais“ žmonėmis – nuo debiliškų kolaborantų iš ORDLO iki buriatų. Tai kodėl neįtraukus baltarusių, kurie Rusijos Federacijos požiūriu yra absoliučiai legalus „išteklius“, – rašė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų majoras.

 

Signalas Vakarams. Žorinas pridūrė, kad tai gali būti „vienas paskutinių signalų išsigandusiems Vakarams, kad verta susiburti ir ruoštis karui“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(28)
(4)
(24)

Komentarai ()

Susijusios žymos: