[ŽT] „Kaip įmanoma, kad jis praskristų 1000 km mūsų teritorija?!“ Solovjovas sprogo iš pykčio  ()

Rusai suglumę.


Vladimiras Solovjovas
Vladimiras Solovjovas
© A.Savin (CC BY-SA 3.0)|https://en.wikipedia.org/wiki/Vladimir_Solovyov_(TV_presenter)#/media/File:Vladimir_Solovyov_(journalist).jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos dronai atakavo Jelabugos priemiestyje, Tatarstane, esančią gamyklą, kurioje surenkami „Šahedai“. Dėl smūgio gamyklai padaryta didelė žala. Ir nors Ukraina jau kelis mėnesius nuolat atakuoja naftos perdirbimo gamyklas ir karinius objektus Rusijos teritorijoje, šis konkretus išpuolis iš tiesų nustebino ir suglumino rusus.

[EU+mažiausia kaina istorijoje!] Būtinas daiktas meistraujantiems. Su 2 baterijomis ir stulbinamos kainos aukščiausios kokybės 21V „Geevorks“ kampinis šlifuoklis
8511 2

Mažiausia fiksuota kaina!

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Puiki kokybė

Ribotas kiekis

Išsamiau

Rusai negali atsistebėti, kaip buvo smogta Tatarstanui, nes Jelabugos miestas yra maždaug už 1200 kilometrų nuo sienos su Ukraina. 

Propagandistas Solovjovas taip pat stebėjosi, kaip galėjo įvykti toks išpuolis prieš Tatarstaną.

„Kas čia per vienas Matijas Rustas (vokiečių lakūnas, 1987 m. nusileidęs Raudonojoje aikštėje Maskvoje)? Dar neaišku, koks orlaivis atakavo Tatarstaną. Kai kas spėlioja (manau, kad tai nesąmonė), kad prie jo vairo sėdėjo kamikadzė. Kaip apskritai įmanoma, kad skraidantis aparatas Rusijos teritorija praskristų daugiau nei 1000 kilometrų? Kaip tai galėjo atsitikti?!“, – piktinosi Solovjovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(49)
(2)
(47)

Komentarai ()