Slapti Kremliaus dokumentai. Žvalgyba skelbia neįtikėtinus faktus. To, kas vyksta, neįmanoma sustabdyti  (1)

Žvalgyba gavo slaptų Kremliaus dokumentų, kuriuose atskleista antroji fronto dalis.


Kremlius
Kremlius
© VladIslav Tep (CC BY 2.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Moscow_kremlin_from_Ustyensky_bridge_(6007406409).jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos vyriausybės samdomi ir finansuojami Rusijos troliai pasirinko pulti JAV paramą Ukrainai. Tai liudija Kremliaus dokumentai, pranešė „The Washington Post“.

Kai rugpjūčio mėn. prezidentas J. Bidenas pasiūlė skirti papildomą 24 mlrd. dolerių finansavimą Ukrainai, Kremliui dirbantys Maskvos politikos technologai buvo pasirengę bandyti pakenkti visuomenės paramai šiam projektui, rodo vidiniai Kremliaus dokumentai.

Vykdydami kampaniją, kuria siekiama paveikti Kongreso ir kitas politines diskusijas ir pakurstyti antiukrainietiškas nuotaikas, su Kremliumi susiję politikos technologai ir troliai parašė tūkstančius išgalvotų naujienų, straipsnių, socialinės žiniasklaidos pranešimų ir komentarų, kuriais skatinamas Amerikos izoliacionizmas, kurstoma baimė dėl JAV sienų saugumo ir bandoma didinti ekonominę ir rasinę įtampą Jungtinėse Amerikos Valstijose, rodo daugybė Kremliaus vidaus dokumentų, kuriuos gavo Europos žvalgybos ir išnagrinėjo „The Washington Post“.

[Vokietija] Beprotiška išmanioji spyna. Galima užrakinti/atrakinti net 7 skirtingais būdais ir kurti scenarijus! („Aqara Smart Door Lock A100 Pro“)
2750 2

Mažiausia kaina

Labai ribotas kiekis

Tinka EU tipo durims

Fantastiškas funkcionalumas

Išsamiau

Pavyzdžiui, vienas politikos strategas nurodė „trolių fermos“ darbuotojui parašyti „ne ilgesnį nei 200 ženklų komentarą vieno iš didžiųjų miestų priemiesčių gyventojo vardu“. Šis išgalvotas amerikietis esą „nepritaria karinei pagalbai, kurią JAV teikia Ukrainai, ir mano, kad šie pinigai turėtų būti išleisti Amerikos, o ne Ukrainos sienoms ginti. Jis mano, kad J. Bideno politika veda JAV į žlugimą“.

 

Rusija stiprina propagandos operacijas kaip antrojo fronto dalį, kuris, pasak dabartinių ir buvusių aukštų Vakarų pareigūnų, Maskvai tapo beveik toks pat svarbus, kaip ir karinė kampanija Ukrainoje, ypač todėl, kad Kongreso pritarimas tolesnei paramai tapo labai svarbus Kyjivo gebėjimui išlikti gynyboje.

Strategams buvo nurodyta puoselėti aplinką, kurioje „amerikiečiai nenorėtų aukoti savo gerovės dėl konflikto Ukrainoje“, o vis glaudesnius Rusijos santykius su Kinija pavaizduoti kaip naują grėsmę, kurią „sukūrė pačios Jungtinės Valstijos savo veikla“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(9)
(18)
(-9)

Komentarai (1)