„Luftwaffe“ smogė rusams. Šito nesitikėjo niekas. Įspūdinga ataka. Ko neteko okupantai (Video)  ()

Dar viena „Leer-3“ sistema iškeliavo pragaran.



© Ekrano nuotrauka

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos gynėjams pavyko aptikti ir sunaikinti į Rusijos elektroninės karybos sistemą „Leer-3“. Ukrainos karys Mykola Kolesnykas teigia, kad vertingą rusų sistemą pastebėjo 129-osios atskirosios teritorinės gynybos brigados „Luftwaffe“ dronai. Jie nustatė įrenginio koordinates ir stebėjo „Leer-3“ iki sunaikinimo momento.

Prireikė tik vienos HIMARS raketos, kad „Leer-3“ iškeliautų pragaran. Bet sunaikinta ne tik pati elektroninės karybos sistema. „Taikinys buvo sunaikintas kartu su operatoriais“, – sakė Mykola Kolesnykas.

[Vokietija!] Tik 111€ ir pasigaminkite elektros patys: 1200W, 5 menčių, S tipo mini vėjo turbinos generatoriaus komplektas - PASKUTINIAI VIENETAI
11914 3 1

Mažiausia kaina istorijoje

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

RB-341B „Leer-3“ yra moderni Rusijos elektroninės karybos ir radiotechninės žvalgybos sistema, veikianti GSM diapazone. „Leer-3“ gaminama nuo 2015 metų.

„Leer-3“ gali atlikti labai daug skirtingų užduočių. Ši sistema gali slopinti mobiliųjų telefonų tinklus maždaug 6 km spinduliu, siųsti klaidinančius signalus, nustatyti signalų šaltinių vietas, ir daug daugiau. „Leer-3“ gali nustatyti vietas, kuriose yra didelis mobiliųjų įrenginių tankis ir pažymėti jas kaip potencialius taikinius. Ši sistema taip pat gali veikti kaip informacijos perdavimo modulis. „Leer-3“ įprastai veikia su dronais „Orlan-10“. „Leer-3“ įgulą įprastai sudaro 5 žmonės. Ji sumontuota ant „KamAZ-5350“ 6x6 bazės, todėl gali lėkti net 120 km/val. greičiu ir darbui pasiruošia vos per 30 minučių po atvykimo į paskirtą vietą.

 

Ukraina stengiasi naikinti rusų elektroninės karybos sistemas, nes jos padeda rusams koordinuoti darbą tarp dalinių, slopina ukrainiečių komunikacijas, stebi mobiliųjų įrenginių susibūrimo vietas, trikdo dronų darbą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(102)
(0)
(102)

Komentarai ()