[ŽT] Monstrinis mūšis. Puolė dešimtys šarvuočių ir tankų. Koks pragaras laukė (Video)  ()

Rusijos tankų puolimas truko apie 5 valandas ir vyko iš dviejų pusių. Rusai nežinojo koks pragaras jų laukia.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos kovotojai atmušė didžiulę Rusijos tankų ataką, įvykusią netoli Ivanivskės, Donecko srityje.

Vaizdo įraše iš mūšio vietos matosi beveik dvi dešimtys rusiškų šarvuočių, rūkstančių kautynių sunaikintoje teritorijoje. Apie priešo puolimo atmušimo detales pranešta Ukrainos pajėgų 255-ojo šturmo bataliono smogiamosios grupės „Juodosios gulbės“ „Telegram“ kanale.

2024 metų balandžio 5 dieną Rusijos pajėgų tankų kolona pajudėjo į savo pozicijas. Už kelių kilometrų į pietus kitas dalinys atmušė 39 Rusijos šarvuočių ataką, sunaikindamas 19 technikos vienetų. „Juodoji gulbė“ apgynė savo fronto dalį, sunaikindama apie 20 technikos vienetų.

[Vokietija!] Tik 111€ ir pasigaminkite elektros patys: 1200W, 5 menčių, S tipo mini vėjo turbinos generatoriaus komplektas - PASKUTINIAI VIENETAI
12253 3 1

Mažiausia kaina istorijoje

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

Priešas bandė artėti prie dalinio pozicijų iš dviejų pusių, pranešė Ukrainos kariškiai. Mūšis truko penkias valandas. Didžioji dalis šarvuočių, kurias puolė rusai, buvo sunaikinta.

Ukrainos pajėgų dronu nufilmuotame vaizdo įraše matyti vietovės, kurioje vyko mūšis, griuvėsius. Kai kurie rusų tankai vis dar rūko. Kai kurie patyrė didelę žalą ir nejuda.

Nenurodoma, kur tiksliai atremtas priešo puolimas. „Žvaigždžių medžiotojas“ (Мисливець за зорями) soc. tinkle X nurodo, kad mūšis vyko netoli Ivanivskės.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(35)
(1)
(34)

Komentarai ()

Susijusios žymos: