[ŽT] „Per naują puolimą.“ Ką pažadėjo Ukrainos prezidentas  ()

„Mes tikrai to norime.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotosios pajėgos per naują atsakomąjį puolimą ketina sugriauti Krymo tiltą, sakė Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis.

„Mes tikrai to norime“, – interviu Vokietijos žiniasklaidos grupei „Axel Springer“ sakė Ukrainos lyderis ir pridūrė, kad smūgiai bus nukreipti ne tik į Krymo tiltą.

[Vokietija!] Tik 111€ ir pasigaminkite elektros patys: 1200W, 5 menčių, S tipo mini vėjo turbinos generatoriaus komplektas - PASKUTINIAI VIENETAI
12253 3 1

Mažiausia kaina istorijoje

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

„Kalbame apie infrastruktūros objektus, kurie yra karinis taikinys. Kalbame apie tiltus, apie oro uostus, iš kurių kyla lėktuvai“, – patikslino Ukrainos prezidentas.

Ukraina po karo pradžios du kartus atakavo Krymo tiltą: 2022 metų spalį ir 2023 metų liepą. Pirmą kartą sprogo sunkvežimis, dėl ko užsidegė pravažiuojančio traukinio cisternos su degalais, sugriuvo dvi automobilių juostos atkarpos iš Krasnodaro į Kerčę ir žuvo keturi žmonės.

 

Antrą kartą į tiltą atsitrenkė du bepiločiai laivai, dėl kurių vienas segmentas sugriuvo, kitas pasislinko, o žuvo du žmonės.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(42)
(0)
(42)

Komentarai ()

Susijusios žymos: