„Gamta veiksmingesnė už sankcijas.“ Vienintelė Rusijoje. Šarvuočių gamyklai gresia katastrofa (Žemėlapis)  ()

Preliminariomis prognozėmis, netoli sienos su Kazachstanu esantį Rusijos miestą artimiausiomis dienomis gali ištikti stichinė nelaimė.


BMP-3
BMP-3
© Mil.ru (CC BY 4.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:BMP-3.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Valdžia jau pradėjo evakuaciją iš tam tikrų rajonų. Tai taip pat gali turėti įtakos Rusijos ginkluotųjų pajėgų koviniams pajėgumams.

Rusijos Federacijos teritorijoje vyksta didelio masto potvynis, kurį sukėlė avarinis vandens išleidimas iš rezervuarų. Didžiausias potvynis yra pasienio regionuose su Kazachstanu, o Kurgano miestui iškilo didelis pavojus dėl išsiliejusios Tobolo upės. „Defense Express“ analizuoja, kaip tai paveiks įsibrovėlių kovines galimybes.

Nepaisant to, kad vanduo miesto dar nepasiekė, iš kai kurių jo rajonų jau paskelbta evakuacija. Tai liudija vietos administracijos paskelbti žemėlapiai.

Net 2 kartus pigiau nei Lietuvoje žaibiško įkrovimo universalūs belaidžiai „Xiaomi“ telefonų įkrovikliai. Ribotas kiekis
3022

Fantastiškai geros kainos

Greitas ir saugus pristatymas į Lietuvą

Skirtingi modeliai: 50W arba 55W

Papildomai su 67W įkrovikliu 6A laidu

Išsamiau

BMP, gamykla, Kurganas, potvynis, potvynis, Rusija, Rusijos Federacijos karas prieš Ukrainą, Rusijos invazija

Žemėlapyje matyti pažymėtos vietos, kurioms gresia pavojus.

Kurgane yra vienintelis Rusijoje naujų pėstininkų kovinių mašinų gamintojas „Kurganmašzavod“. Būtent ten gaminami visi BMP-3 ir BMD-4, BTR-MD ir kiti šarvuočiai. Rusai šios įmonės teritorijoje taip pat modernizuoja BMP-2.

 

BMP, gamykla, Kurganas, potvynis, potvynis, Rusija, Rusijos Federacijos karas prieš Ukrainą, Rusijos invazija

 

Vietos valdžios paskelbtame prognozių žemėlapyje matyti, kad gamykla yra 11–12 metrų potvynio ribose.

Beje, Rusijoje viešai nesakoma, koks tikslus vandens lygis gali būti Kurgane, o pateikiami tik migloti įvertinimai. Tik susiklosčius tinkamoms gamtinėms aplinkybėms pavyks išvengti katastrofiškų padarinių, o vandens kilimo pikas numatomas tik balandžio 14 dieną.

„Tokiu būdu yra gana pagrįstų vilčių, kad gamta Rusijos ginklų gamintojui suduotų galingesnį smūgį nei visos sankcijos kartu paėmus. Nes užtvindžius „Kurganmašzavod“, gamykla sustabdtų savo darbą“, – teigia „Defense Express“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(60)
(1)
(59)

Komentarai ()