Yra įsakymas. Jis jau įgyvendinamas. Gali prasidėti Ukrainos žlugimas  ()

Atskleistas specialus Putino įsakymas dėl Ukrainos, dėl kurio karas perėjo į naują etapą.


Karas Ukrainoje
Karas Ukrainoje
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo.php?fbid=771097131870034&set=pb.100069092624537.-2207520000&type=3

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karas Ukrainoje perėjo į naują etapą, teigia Vakarų žiniasklaida. Rusija smogia Ukrainos dujų ir energetikos infrastruktūrai. Ukrainos pasienis ir pasienio regionai taip pat nuolat apšaudomi priešo.

Karo stebėtojas Denisas Popovičius „24 kanalui“ sakė, kad Vladimiras Putinas, įsakydamas apšaudyti visų pirma Ukrainos energetikos objektus, siekia konkretaus tikslo. Taigi Kremliaus vadovas siekia užbaigti karą savo sąlygomis.

Pasak karo apžvalgininko, rusai smogia Ukrainos energetikos objektams, kad atimtų energiją iš Ukrainos gynybos ir pramonės komplekso.

Išskirtinis pasiūlymas elektronikos mėgėjams, auto diagnostikai ir meistrams - bent 10 kartų pigiau nei Lietuvoje skaitmeninis osciloskopas + signalo generatorius (Video, „Hantek DSO2D15“)
5216 5

Bent 10 kartų pigiau nei Lietuvoje!

Iš Vokietijos

Ribotas kiekis

Greitas ir saugus pristatymas

Super funkcionalumas

Išsamiau

„Jie supranta, kad mes vystome savo gynybos-pramonės kompleksą, ir jei jie išmuš iš vėžių energetikos infrastruktūrą, generaciją, tuomet atitinkamai kils problemų mūsų kariniam pramoniniam kompleksui, o mes būsime dar labiau priklausomi nuo Vakarų, nei esame dabar“, – sako Popovičius.

Tuo pat metu yra informacija apie egzistuojantį Vladimiro Putino įsakymą, kuriuo jis esą nori padaryti kuo mažiau gyvenamus visus Ukrainos miestus ir miestelius, kuriuos gali pasiekti. Pasak jo, dabar šis įsakymas įgyvendinamas Charkivo mieste ir srityje, Sumų srities pasienio teritorijoje ir pasienio regionuose.

 

Tačiau V. Putinas siekia tą patį padaryti maksimaliai visuose Ukrainos miestuose, kad atimtų iš Ukrainos elektrą. Vasarą be jos kils problemų, nes neveiks šaldytuvai ir oro kondicionieriai. Paskui ateis žiema, ir Putinas tikisi, kad Ukraina nespės atsigauti, o gyventojai liks be šildymo.

„Tokiu būdu jis bando pakenkti užnugariui. Bus daug pabėgėlių, didelis žmonių judėjimas. Jis nori pasiekti, kad ukrainiečiai reikalautų, jog Ukrainos vyriausybė baigtų karą tokiomis sąlygomis, kokių reikalauja Kremlius. Dabar Putinas bando įgyvendinti šį planą“, – sakė Denisas Popovičius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(48)
(137)
(-89)

Komentarai ()

Susijusios žymos: