Stiprus smūgis ukrainiečių kovos dvasiai. Netikėtas posūkis kare  ()

„Labiausiai tikėtina, kad Rusija pasieks sėkmę, bet nesugebės prasiveržti.“


Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo/?fbid=577885437857872&set=pb.100069092624537.-2207520000.

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiais metais Rusija gali laimėti karą, bet ne pralauždama Ukrainos gynybą ir užgrobusi reikšmingas teritorijas, o palauždama ukrainiečių valią tęsti kovą. Tai rašoma BBC publikacijoje.

Leidinyje cituojama buvusio JK jungtinių pajėgų vado generolo Richardo Barronso nuomonė, kuris šiais metais įžvelgia „rimtą pavojų“ Ukrainos pralaimėjimui.

„Ukraina gali jausti, kad ji negali laimėti. [Taip atsitiks], kai žmonės pradės galvoti, kodėl jie turi toliau kovoti ir mirti, kad apgintų tai, ko negalima apginti“, – sakė Barronsas ir pažymėjo, kad šis kritinis taškas dar neatėjo.

[Vokietija!] Už mažiausias kainas puikios kokybės „KKmoon“ lazeriniai nivelyrai: 16 linijų, 2 baterijos, pulteliai ir net APP - fantastiški daiktai remonto ir statybų darbams
2120 1

Mažiausia kaina!

Iš Vokietijos

Ribotas kiekis

Labai gausios pakuotės - papildomi priedai, laikikliai, stovai + 2 baterijos!

16 linijų, žalios spalvos 532nm lazeriai

Valdomi su mygtukais, pulteliu ir APP

Išsamiau

Anot generolo, rusai ketina pasinaudoti sunkia Ukrainos ginkluotųjų pajėgų padėtimi, kurioms labai trūksta ginklų, ir vasarą vykdyti savo plataus masto puolimą. Jeigu jiems pavyks kur nors prasimušti (to ukrainiečiams pernai nepavyko), tai bus stiprus smūgis ukrainiečių kovos dvasiai.

„Whitehall“ ekspertų grupės vyresnysis tyrėjas Jackas Watlingas, strateginis Rusijos tikslas šiais metais gali būti net ne teritorinis laimėjimas, o bandymas sugriauti Ukrainos kovos dvasią ir įtikinti jos šalininkus Vakaruose tolesnio pasipriešinimo beviltiškumu.

 

„Labiausiai tikėtina, kad Rusija pasieks sėkmę, bet nesugebės prasiveržti. Ji neturi pakankamai didelių ar pakankamai gerų jėgų, kad galėtų prasibrauti iki pat [Dniepro] upės... bet karas išeis į naudą Rusijai“, – su analitiku sutiko generolas Barronsas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(26)
(98)
(-72)

Komentarai ()

Susijusios žymos: