Kodėl JK nenumuša dronų virš Ukrainos, kaip Izraelyje. Camerono atsakymas  (1)

JK užsienio reikalų ministro Davido Camerono teigimu, Ukrainai labiausiai reikia modernių oro gynybos sistemų, tokių kaip „Patriot“.


F-35 (asociatyvi nuotr.)
F-35 (asociatyvi nuotr.)
© Alan Wilson (CC BY-SA 2.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Lockheed-Martin_F-35B_Lightning_II_%27168726_-_VM-18%27_%2834659441953%29.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Britų kariai nenumuš Rusijos paleistų Irano bepiločių orlaivių, kaip numušė virš Izraelio paleistus bepiločius orlaivius. Tai per LBC radiją sakė JK užsienio reikalų ministras Davidas Cameronas.

Laidos vedėjas uždavė klausytojų klausimą, jei JK Vidurio Rytuose numuša Irano bepiločius orlaivius, kodėl to negali padaryti Ukrainoje?

Cameronas atsakė, kad tai sukels konflikto eskalaciją.

Išskirtinis pasiūlymas elektronikos mėgėjams, auto diagnostikai ir meistrams - bent 10 kartų pigiau nei Lietuvoje skaitmeninis osciloskopas + signalo generatorius (Video, „Hantek DSO2D15“)
5216 5

Bent 10 kartų pigiau nei Lietuvoje!

Iš Vokietijos

Ribotas kiekis

Greitas ir saugus pristatymas

Super funkcionalumas

Išsamiau

„Tai labai geras klausimas, mes padarėme daugiau nei bet kuri kita šalis individualiai, kad padėtume ukrainiečiams. Apmokėme 60 000 Ukrainos karių, pirmieji suteikėme jiems prieštankinius ginklus, tolimojo nuotolio artileriją ir tankus. Bet jei norite išvengti plataus masto karo eskalavimo, manau, kad vienintelis dalykas, kurio jums reikia vengti, yra tiesioginė konfrontacija tarp NATO pajėgų ir Rusijos pajėgų.“

Vedėjas uždavė patikslinantį klausimą – bet kas trukdo numušti dronus be tiesioginio susidūrimo su Rusijos armija. Cameronas atsakė, kad Ukrainai labiausiai reikia oro gynybos įrangos.

 

„Oro gynybos sistemos iš tikrųjų yra efektyvesnės. Ukrainai šiuo metu reikia ne Vakarų lėktuvų, bandančių numušti taikinius. Ko jiems labai reikia, o mes turime jiems duoti, tai daugiau oro gynybos sistemų „Patriot“, – apibendrino Cameronas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(38)
(22)
(16)

Komentarai (1)