[ŽT] Galingi kadrai! Pirmą kartą. Su-27 smogė prancūzų HAMMER (Video)  ()

Paskelbtame vaizdo įraše matyti Ukrainos 39-osios taktinės aviacijos brigados kovinis darbas. Pažymima, kad po lėktuvo sparnais yra dvi aviacinės bombos AASM-250.


Ukrainos Su-27
Ukrainos Su-27
© Jonathan Web, CC BY 2.0 | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Ukraine_Air_Force_Sukhoi_Su-27P_taking_off_%2843524884222%29.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Socialiniuose tinkluose paskelbtas vaizdo įrašas, kuriame matyti, kaip Ukrainos naikintuvas Su-27 pirmą kartą paleidžia prancūzišką valdomą aviacinę bombą AASM-250 (dar žinoma kaip HAMMER).

Filmuotoje medžiagoje matyti, kad tokio tipo ginklais buvo aprūpinti ne tik naikintuvai MiG-29, bet ir Su-27S. Apie tai rašo „Bulgarian military“.

[Vokietija!] Už mažiausias kainas puikios kokybės „KKmoon“ lazeriniai nivelyrai: 16 linijų, 2 baterijos, pulteliai ir net APP - fantastiški daiktai remonto ir statybų darbams
2119 1

Mažiausia kaina!

Iš Vokietijos

Ribotas kiekis

Labai gausios pakuotės - papildomi priedai, laikikliai, stovai + 2 baterijos!

16 linijų, žalios spalvos 532nm lazeriai

Valdomi su mygtukais, pulteliu ir APP

Išsamiau

„39-oji Ukrainos taktinės aviacijos brigada demonstruoja, kaip jos naikintuvai Su-27S smogia itin tikslomis AASM-250 bombomis, kurias tiekia Prancūzija“, – rašoma video aprašyme.

Savo ruožtu straipsnio autoriai rašo, kad išsamiai ištyrus pateiktą filmuotą medžiagą, po dešiniuoju orlaivio sparnu matyti antra identiška bomba.

Pažymima, kad pirmieji šių aviacinių bombų panaudojimo įrodymai pasirodė maždaug 2024 metų vasario pabaigoje – kovo pradžioje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(222)
(16)
(206)

Komentarai ()