Neįtikėtina! Prancūzai pasiruošę kovoti Ukrainoje  ()

Užsiminęs apie galimybę į Ukrainą siųsti Prancūzijos karius prezidentas Emmanuelis Macronas sukėlė didžiulę diskusijų bangą tarptautinėje arenoje. Bet prancūzų jis tikriausiai neišgąsdino.


Ukrainos ugniagesiai gesina šiluminę jėgainę
Ukrainos ugniagesiai gesina šiluminę jėgainę
© State Emergency Service of Ukraine (CC BY 4.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Trypilska_Thermal_Power_Plant_after_Russian_attack,_2024-04-11_(22).webp

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Daugiau nei kas antras 18-25 metų amžiaus Prancūzijos pilietis yra pasirengęs kovoti Ukrainoje, kad apgintų savo šalį, rašo „20minutes“, remdamiesi Gynybos ministerijos užsakyta apklausa.

Rinkos tyrimų ir konsultacijų bendrovės „Ipsos“ atlikta apklausa atskleidė „patriotinio atgimimo“ jausmą tarp jaunų pranzūcų, kurie yra pasirengę ginti savo šalį net už jos ribų. 51 % apklaustųjų teigė, kad yra pasirengę kovoti Ukrainoje, kad apgintų Prancūziją. 17 % atsakė „tikrai taip“, o 34 % – „labiau taip“. 57 % pažymėjo, kad yra pasirengę kovoti po Prancūzijos vėliava bet kokiame kare.

[Kuponas+EU!] Tik 189€ už puikias lazerines graviravimo stakles. Pasaulinio lygio gamintojas ir apžvalgininkų pagyros. Ribotas kiekis (Video, „Swiitol E6 Pro“)
2804 2

Ypatingai gera kaina

Specialus kuponas

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Puikios savybės, garsus gamintojas, giriamas apžvalgininkų

Išsamiau

Apklausa taip pat rodo, kad 31 % šalies jaunuolių palaiko Prancūzijos karių dislokavimą Ukrainoje, palyginti su tik 17 % tarp 50 metų ir vyresnių respondentų.

 

Dauguma jaunų vyrų ir moterų (77 %) išreiškė susirūpinimą dėl ekonominių Rusijos karo prieš Ukrainą pasekmių ir baiminasi (73 %) karo išplitimo į kitas šalis.

Apklausa buvo atlikta 2023 m., dar prieš prezidentui Emmanueliui Macronui iškėlus galimybę siųsti Prancūzijos karius į Ukrainą. Iš viso buvo apklausta 2 300 prancūzų vyrų ir moterų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(14)
(0)
(14)

Komentarai ()

Susijusios žymos: