[ŽT] „Tai baisiau nei rinkimai.“ Ta diena artėja. Ką daro rusų kariai  ()

Nevzorovas papasakojo, kaip artėjanti „baisi data“ atsispindi fronte.


Karas Ukrainoje
Karas Ukrainoje
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo.php?fbid=769678142011933&set=pb.100069092624537.-2207520000&type=3

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gegužės 9-oji visai netoli – reikšminga data Putinui ir baisi data rusams fronte. Tai reiškia, kad Putino generolai vėl turės pakloti Putinui po kojomis kokią nors „pergalę“, bet visos rusų pergalės yra iš lavonų, nes kitos statybinės medžiagos tam nėra.

Apie tai savo „Telegram“ kanale rašė Rusijos opozicijos publicistas Aleksandras Nevzorovas.

Vadinasi, ir vėl bus idiotiškų „mėsos šturmų“, nes Putino šypsena per paradą visada būna iš tūkstančių rusų mirties šypsenų, prognozavo opozicionierius. Patys okupantai žino, kad „pergalės diena“ yra baisiau nei „rinkimai“ – ji  dar labiau persmelkta mirtimi, tačiau ne visi pasirengę mirti „tiesiog šiandien“, teigia Nevzorovas. Dėl šios priežasties patyrę kareiviai tranšėjose kasasi giliau ir stengiasi „nerodyti nosies“, tikėdamiesi, kad girti vadai juos pamirš.

[Kuponas+EU!] Tik 189€ už puikias lazerines graviravimo stakles. Pasaulinio lygio gamintojas ir apžvalgininkų pagyros. Ribotas kiekis (Video, „Swiitol E6 Pro“)
2798 2

Ypatingai gera kaina

Specialus kuponas

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Puikios savybės, garsus gamintojas, giriamas apžvalgininkų

Išsamiau

 

Nevzorovas prie savo įrašo taip pat pridėjo vaizdo įrašą, kuriame matyti rusų žeminė, kurioje ỹra žuvusių karių kūnai. „Viskas širdinga, viskas jauku, –  komentavo analitikas. – Pūva, žinoma. Savaitę trukęs jų irimas papildė požemius ypatinga kvapų puokšte, bet gyvieji jau prisiuostė ir nebejaučia jokio diskomforto.“ 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(34)
(0)
(34)

Komentarai ()

Susijusios žymos: