„Ukrainos milžinai pakeliui į Iraką.“ Prasidėjo neįtikėtini įvykiai (Foto)  ()

Ispanijos gynybos ministerija dažnai naudoja lėktuvus An-124 karinei technikai, siunčiamai į užsienio misijas, gabenti.


Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.
© Ministry of Defense of Ukraine (CC BY-SA 2.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:From_Ukraine_to_DR_Congo_cargo_plane_An-124_%22Ruslan%22_for_Ukrainian_peacekeepers_delivered_helicopters_and_av

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prasidėjo neįtikėtini įvykiai. Ukrainos milžinai pakeliui į Iraką. Didžiausias pasaulyje masinės gamybos transportinis lėktuvas „Antonov An-124“ buvo pastebėtas gabenantis Ispanijos sraigtasparnius „Chinook F“.

Iš viso į Iraką bus išsiųsti trys tokie sraigtasparniai ir tai bus pirmoji jų misija užsienyje. „Chinook F“ pakeis keturis anksčiau ispanų naudotus „Airbus AS532 Cougar“ sraigtasparnius. Jie tarnavo „Task Force Toro“ padalinyje vykdydami tarptautinę „Inherent Resolve“ misiją, kurios tikslas, be kita ko, yra remti Iraką kovojant su terorizmu ir stiprinant stabilumą regione.

[Vokietija] Fantastiški suktukai-grąžtai tik 30€! Su 2 baterijomis, reguliuojami greičiai, 23+1 padėtys ir kt.
5700 5

Nuostabai geros kainos

Iš Vokietijos greitas ir saugus siuntimas

Du skirtingi modeliai

Puikus funkcionalumas

Išsamiau

Sraigtasparniai bus nugabenti į Al Asado bazę, esančią į šiaurę nuo Bagdado. Šioje bazėje yra dislokuoti užsienio kariniai kontingentai, įskaitant amerikiečių pajėgas.

Svetainė „Info Defensa“ nurodo, kad Ispanijos gynybos ministerija dažnai naudoja lėktuvus An-124 karinei technikai, siunčiamai į užsienio misijas, gabenti. Svetainėje taip pat rašoma, kad lėktuvai yra užsakomi per Ispanijos gynybos logistikos operatorių DSV, o An-124 laikomas greičiausia transporto priemone (nebent karinė technika gali būti gabenama Ispanijos oro pajėgų transportiniu lėktuvu „Airbus A400M“).

 

Palyginimui, lėktuvas An-124 yra beveik 70 m ilgio, o jo sparnų plotis viršija 73 m. Tuščias lėktuvas sveria 175 tonas. Jame yra 36 metrų ilgio krovinių erdvė, leidžianti gabenti iki 130 tonų sveriančius krovinius. An-124 gali judėti iki 865 km/val. greičiu.

Savo ruožtu „Airbus A400M“ yra maždaug 44 m ilgio, sparnų ilgis 42 m. Lėktuvas gali skristi 780 km/val. greičiu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(34)
(2)
(32)

Komentarai ()