„Banas“ rusams nuo Turkijos. „30 iš karto.“ Nepageidaujami  ()

Labai nemaloni „staigmena“ rusų turistams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ankara Rusijos Federacijai pateikia labai nemalonią „staigmeną“: šalies agresorės gyventojams neleidžiama vykti per Stambulą, net nepaisant turimų vizų. Tapo žinoma, kad rusų, kurie nebuvo įleisti į Lotynų Ameriką iš didžiausio Turkijos miesto skaičius pastaraisiais mėnesiais jau viršijo 1000, praneša Dialog.UA, remdamasi Rusijos žiniasklaidos šaltiniais.

„Banas“ rusams nuo Turkijos. Rusai skundžiasi žiniasklaidai ir pasakoja savo istorijas apie tai, kaip turkai jų neišleidžia, todėl prarandamos kelionėms išleistos lėšos. Anot Rusijos propagandinio „Telegram“ kanalo SHOT, turkai neseniai „užbanino“ 30 rusų iš karto.

[Vokietija!] Puikios kokybės pripučiamos „Lixada“ SUP irklentės smagiausioms vandens pramogoms - ribotas kiekis (Video)
2887

Ypatingai geros kainos

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

Prokremliška žiniasklaida publikuoja nuotrauką vienos nukentėjusios Rusijos pilietės iš Maskvos: ji nusipirko „Turkish Airlines“ bilietus, gavo vizą, pasiruošė draugės iš Meksikos pakvietimą ir susiruošė vykti į Lotynų Ameriką per Turkiją (būtent tokiu maršrutu, nes kaip žinoma, dėl sankcijų, per kitas Europos šalis rusai keliauti negali).

Prieš skrydį Stambule, bendrovės „Gozen Security“ darbuotojai patikrino rusės dokumentus ir parodė jai duris, pavadinę „nepageidautina“ keliautoja. Išspręsti problemos taip ir nepavyko, ji turėjo skristi atgal į Rusijos Federaciją, o tokia „ne kelionė“ rusei kainavo 300 tūkstančių rublių (3000 eurų).

 

Tad, nepaisant Kremliaus propagandos teiginių, kad sankcijos neva „neveikia“, mes matome priešingai. Ir net trečiosios šalys, tokios kaip Turkija, kurios „nebanina“ Rusijos Federacijos dėl karo prieš Ukrainą, jos  piliečiams vis tiek parodo, kad jie čia nėra laukiami.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(432)
(4)
(428)

Komentarai ()