„Putinas šios klaidos nekartos. Įvyks teritorijų perskirstymas visame pasaulyje“  (1)

Konfrontacija tarp Rusijos ir NATO įmanoma, jei Ukraina neišgyvens šio karo. Kiti Putino planai galėtų būti Baltijos šalys.



© President.gov.ua (CC BY 4.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Volodymyr_Zelensky_in_the_All-Ukrainian_Forum_%E2%80%9CUkraine_30._Culture._Media._Tourism%E2%80%9D.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Volodymyras Zelenskis tai sakė interviu Brazilijos žurnalistams. Anot jo, Rusija neturi per daug pasirinkimo galimybių.

„Jei viską atlaikysime, tikiu, kad taip neatsitiks, bet sakykime, kad jei mes to neištversime, tada Rusija neturės daug žingsnių, kur eiti toliau. Jie ateis į Baltijos valstybes, nori kas to ar nenori, sako, kad taip nebus, visi šie ginčai nereikalingi – tikrai ateis, nes reikia kažkur eiti į priekį“, – pabrėžė Zelenskis.

[Vokietija] Tik 59€ už akumuliatorinį trimerį! Su 2 baterijomis, įkrovikliu, peiliais ir žaibišku pristatymu. Paskutiniai vienetai
4570 4

Mažiausia kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Ribotas kiekis

Su 2 baterijomis, įkrovikliu ir peiliais

Išsamiau

Prezidentas aiškino, kad saugiausias V. Putino variantas būtų pulti šalis, kuriose nebūtų galimybės didelei konfrontacijai. Nusprendęs pulti Ukrainą Kremliaus diktatorius suklydo, bet ateityje savo klaidos nekartos.

„Antrą kartą šios klaidos jis nekartos, nes su mažesne šalimi lengviau. Mažiau apsaugota, mažiau žmonių, mažiau ginklų. Ir tai bus ta šalis, kuri buvo Sovietų Sąjungoje. Ir Baltijos šalys patenka į tai. Ir jis ten eis“, – pasakė Zelenskis.

 

Pasak prezidento, pagal tokį scenarijų Vakarų kariams bus sunku kovoti su rusais Baltijos šalių teritorijoje.

„Ir tai bus Rusijos ir NATO karas. Žinoma, tai įvyks, jei Ukraina nesipriešins. Arba neikite ten. Ir tada tai bus Rusijos pergalė prieš NATO šalis. Ir tada bus perskirstytos teritorijos visame pasaulyje“, – reziumavo šalies vadovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
Autoriai: Edvardas Rimšelis
(37)
(4)
(33)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: