Į Vašingtoną nesigręžioti. „20 000 ukrainiečių gynėjų – laisvi“  (1)

Europos kariai Ukrainoje.


Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka
© ПАНЧЕНКО (Stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=uKDu-0Fwlds

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

ES kariai galėtų likti užnugaryje, atlaisvindami dar daugiau Ukrainos gynėjų Kyjivui kovoti priešakinėse linijose. Dar prieš metus niekas negalėjo pagalvoti, kad kalbos apie karių siuntimą iš ES į Ukrainą bus tikros.

2024 metų vasario 26 dieną Prancūzijos prezidentas atvirai iškėlė šį klausimą ir diskusijas šia tema, praneša „Foreign Affairs“.

Europos kariuomenė Ukrainoje aiškiai parodytų JAV, kad pati ES gali susidoroti su grėsme iš išorės ir be Vašingtono pagalbos. Europiečiai galėtų apmokyti Ukrainos gynėjus, apsaugoti kritinę infrastruktūrą ir net ištisus miestus nuo Putino armijos. ES turi aiškiai pasakyti Putinui, kad jie gali bet kada ateiti į pagalbą Kyjivui, net ir atsiųsdami savo kariuomenę.

[Vokietija] Pamaitins net elektromobilį! Fantastiškos kainos mobilios energijos stotelės + saulės panelės. Ribotas kiekis (Video, „OUKITEL P2001E“)
4986 6

Nuostabi kaina

Su saulės panelėmis

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Ribotas kiekis

Išsamiau

Ekspertai teigia, kad Europos kariai nesunkiai galėtų atlikti visas logistikos funkcijas, taip pat remontuoti ir prižiūrėti karinę techniką. Jie taip pat galėtų būti instruktoriais ir vykdyti Ukrainos karių karinius mokymus.

Dešiniajame Dniepro krante oro gynybos sistemų valdymo funkciją galėtų perimti Europos kariuomenė. Jie galėjo dalyvauti išminavimo ar kitose su kovinėmis užduotimis nesusijusiomis užduotimis.

Europiečiai gali būti siunčiami patruliuoti prie sienų, kur nėra Putino armijos arba jų skaičius yra minimalus: Juodosios jūros pakrantėje, pasienyje su Moldova ir Baltarusija.

Tokie veiksmai frontui galėtų išlaisvinti apie 20 tūkstančių ukrainiečių gynėjų.

 

 

Europos kariai gali apginti tris Ukrainos uostus prie Juodosios jūros. Bet koks Europos kario buvimas bus labai naudingas Ukrainai. Tai pakeltų tiek kario, tiek paprasto ukrainiečio kovinę dvasią. Jie suprastų, kad Europa yra šalia ir neatiduos jų Putinui, kad suplėšytų į gabalus.

Ekspertai teigia, kad konflikto eskalavimo rizika yra minimali. Rusijos Federacija tiesiog nebeturi galimybių išplėsti savo karinių operacijų Ukrainoje masto. Rusijos Federacija negalės paskelbti karo visoms ES šalims. 

Analitikai mano, kad ES lyderiai neturėtų gręžiotis į Vašingtoną, jie turėtų patys priimti sprendimus, nes nuo jų priklauso visos europinės žemyno dalies saugumas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(154)
(10)
(144)

Komentarai (1)