Skaičiuoja nuostolius šimtais. Katastrofa danguje. Kas nutiko fronte  ()

Rusijos plataus masto invazija į Ukrainą smogė skaudų smūgį karinei aviacijai.


Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka
© Dsns.gov.ua (CC BY 4.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Russian_plane_with_bombs_shot_down_over_Chernihiv_(1).jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukraina sunaikino mažiausiai 100 kovinių Rusijos lėktuvų, teigiama britų žvalgybos pranešime.

Pranešime teigiama, kad Ukrainos raketa S-200 numušė strategines raketas nešantį bombonešį Tu-22M3. Anksčiau panašiu ginklu virš Azovo jūros buvo sunaikintas žvalgybinis lėktuvas A-50.

Rusijos gynybos ministerija pranešė apie bombonešio sudužimą praėjusį penktadienį. Pasak ministerijos, jis grįžo į aerodromą po kovinės misijos. Pilotams pavyko katapultuotis, tačiau dviejų įgulos narių išgelbėti nepavyko.

[Mažiausia kaina] Būtinas daiktas turintiems įvairaus tipo baseiną - puikus robotas palaikys maksimalią švarą (Video, „KOSGHO“)
2256 1

Mažiausia kaina šiais metais

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Paskutiniai vienetai

Belaidis robotas tinka įvairaus dydžio ir formos baseinams

Išsamiau

Tuo pat metu šaltinis Ukrainos kariuomenėje, duodamas interviu „RBC Ukraina“, teigia, kad Tu-22M3 katastrofa įvyko dėl Ukrainos žvalgybos operacijos. Šaltinis teigė, kad tai pirmas strateginės aviacijos lėktuvo sunaikinimo skrydžio metu atvejis, ir kad orlaivis vykdė bombardavimo reidus Ukrainos teritorijoje.

 

NATO jungtinių pajėgų Europoje vyriausiasis vadas Christopheris Cavoli pareiškė, kad Rusija nuo plataus masto invazijos pradžios neteko apie 10 proc. savo karo lėktuvų. Jis nenurodė tikslaus prarastų orlaivių skaičiaus, apsiribodamas fraze „keli“ orlaiviai. Tuo pat metu, Ukrainos ginkluotųjų pajėgų duomenimis, Rusija nuo 2022 m. vasario 24 d. neteko 347 lėktuvų ir 325 sraigtasparnių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(95)
(0)
(95)

Komentarai ()