Lūžio taškas artėja. Atskleistas „gerokai stipresnis“ Kyjivo planas  ()

Kyjivas turi didelių planų.


Karas Ukrainoje
Karas Ukrainoje
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo.php?fbid=779803137666100&set=pb.100069092624537.-2207520000&type=3

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-04-26 Lūžio taškas artėja. Atskleistas „gerokai stipresnis“ Kyjivo planas  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos kariai rusus puls stipriau, nes Vakarų pagalba leis jiems kariauti „gerokai stipresniais būdais“, interviu „Financial Times“ sako Didžiosios Britanijos ginkluotųjų pajėgų vadas Tony‘is Radakinas. Artėja lūžio akimirka, rašo serbų portalas B92.

Radakinas įvertino, kad šiuo metu Ukrainos gynyba nėra pačios geriausios būklės ir vyksta atkakli kova atremiant Rusijos karių atakas.

Tačiau, pasak jo, toks apibendrintas metų vaizdas neatsižvelgia į ilgalaikes Kyjivui palankias tendencijas, kurios, kaip jis pažymėjo, apima pastarojo meto karinę pagalbą iš JAV ir Europos, vis dažniau pasitaikančias Ukrainos tolimojo nuotolio atakas ir Maskvos „apgailėtiną nesugebėjimą“ sustabdyti pagrindinį Ukrainos grūdų eksportą per Juodąją jūrą.

[Vokietija] Pamaitins net elektromobilį! Fantastiškos kainos mobilios energijos stotelės + saulės panelės. Ribotas kiekis (Video, „OUKITEL P2001E“)
5074 6

Nuostabi kaina

Su saulės panelėmis

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Ribotas kiekis

Išsamiau

„Buvo klausiama, dėl kokių priežasčių šiuo metu nekreipiate dėmesio į tai, kur esame dabar ir kur turėtume būti per artimiausius kelerius metus. Nustokite pataikauti Rusijai ir tikėti jos pranašumais. Tai, kaip Ukraina tampa pajėgi vykdyti ilgalaikius gelbėjimo darbus, jos gebėjimas rengti plataus masto operacijas, yra metų požymis“, – sakė Radakinas.

 

Laikraštis „The Independent“ pranešė, kad kariuomenės taktinė raketų sistema ATACMS į Ukrainą atkeliavo sekmadienį, remiantis kovo mėnesį sudarytu slaptu susitarimu, prieš JAV Kongresui trečiadienį patvirtinant 95 mlrd. dolerių pagalbos paketą Ukrainai, Izraeliui ir kitoms Amerikos šalims.

JAV pareigūnai patvirtino, kad tolimojo nuotolio raketos jau buvo panaudotos bombarduojant Rusijos karinį oro uostą Kryme praėjusią savaitę ir kituose okupuotuose rajonuose.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(18)
(0)
(18)

Komentarai ()

Susijusios žymos: