[ŽT] „Yra mirtina grėsmė.“ Skamba pavojaus varpai. „Mes nesame pasirengę atremti atakos“  ()

E. Macronas skelbia apie pavojų Europos išlikimui.


Karas
Karas
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo.php?fbid=764417899204624&set=pb.100069092624537.-2207520000&type=3

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prancūzijos prezidentas Emmanuelis Macronas, ketvirtadienį sakydamas kalbą Sorbonos universitete Paryžiuje, paragino sukurti stipresnę ir labiau integruotą Europos gynybą, praneša Lenkijos portalas tvn24.pl.

Kalbėdamas Sorbonoje E. Macronas sakė, kad negalima leisti Rusijai laimėti Ukrainoje, ir ragino stiprinti Europos kibernetinio saugumo pajėgumus, stiprinti karinius ryšius su Jungtine Karalyste po „Brexit“ ir sukurti Europos akademiją, kurioje būtų rengiami aukšto lygio kariškiai.

[Vokietija] Tik 119€ ir tokios galimybės! Fantastiškas belaidis dulkių siurblys. Paskutiniai vienetai (Video, „Liectroux i7“)
3092 2

Nuostabiai žema kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Paskutiniai vienetai

Gausybė keičiamų antgalių, labai plačios panaudojimo galimybės

Puikių savybių modelis

Išsamiau

„Mes nesame pasirengę atremti grėsmes“, – sakė jis, perspėdamas, kad karinis, ekonominis, prekybos ir kitas spaudimas gali susilpninti Europos Sąjungą. Jis įvertino, kad „yra mirtinas pavojus, jog mūsų Europa gali žūti“.

 

E. Macronas pabrėžė, kad „nėra gynybos be gynybos pramonės“, į kurią, jo nuomone, „dešimtmečius nebuvo investuojama“. Jis pridūrė, kad europiečiai turėtų pirmenybę teikti karinės įrangos pirkimui Europoje.

„Turime gaminti daugiau, turime gaminti greičiau ir turime gaminti kaip europiečiai“, – sakė Prancūzijos prezidentas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(52)
(5)
(47)

Komentarai ()