Laisvo demokratinio pasaulio lūžio taškas. „Turėti branduolinį ginklą“  ()

Nėra „jokių žaidimo taisyklių“.


Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo/?fbid=782616980718049&set=pb.100069092624537.-2207520000

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„JMPorgan Chase“ vadovas J. Dimon (pagal turtą didžiausios JAV bankininkystės holdingo bendrovės – UNIAN)  teigė, kad Rusijos pergalė Ukrainoje gali įstumti pasaulį į chaosą, pakeisti pasaulio ekonomiką, išprovokuoti branduolinių ginklų platinimą ir kitus konfliktus, rašo „Business Insider“.

„Tai gali būti potenciali katastrofa“, – pabrėžė jis interviu „The Wall Street Journal“.

Anot jo, Rusijos Federacija įsiveržė į laisvos, demokratinės šalies teritoriją ir grasina branduoliniu karu suvaldyti pasipriešinimą.

[Vokietija] Aukščiausios klasės 100W sulankstoma, portabili saulės panelė! Nuostabus daiktas patogioms kelionėms ir žygiams. Ribotas kiekis („Pegiant MItos PV100“)
3908 3

Labai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Puikios savybės

Išsamiau

„Mes niekada anksčiau nepatyrėme branduolinio šantažo, o tai taip pat moko visą pasaulį, kad galbūt turėti branduolinį ginklą yra labai gerai, nes žmonės tavęs bijo – jei nori, gali tyčiotis iš savo kaimyno“, – sakė jis.

Didelio JAV banko vadovas perspėjo, kad jei Rusija laimės karą su Ukraina, kitos šalys gali suabejoti, ar JAV gali jas apsaugoti nuo karinių atakų ar suteikti paramą „ekonominiame mūšio lauke“.

„Esu šiek tiek susirūpinęs, kad jei Rusija laimės šį karą, mes pamatysime, kad pasaulyje įsivyraus šioks toks chaosas“, – sakė Dimonas.

 

Leidinys pridūrė, kad bankininkas jau seniai nerimauja dėl neramios pasaulinės aplinkos.

„Geopolitinė padėtis yra bene sudėtingiausia ir pavojingiausia nuo Antrojo pasaulinio karo laikų“, – sakė jis ir pridūrė, kad pasaulio tvarkai „metamas iššūkis“.

Žurnalistai prisiminė, kad rugsėjį Dimonas Rusijos ir Ukrainos karą pavadino didžiausiu pavojumi pasauliui. Jis pabrėžė, kad ši kova gali būti „laisvo demokratinio pasaulio lūžio taškas“, ir pridūrė, kad nėra „jokių žaidimo taisyklių“, kaip įveikti dabartinį geopolitinį susirėmimą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(42)
(0)
(42)

Komentarai ()

Susijusios žymos: