„Jie kaip zombiai.“ Ką vartoja rusai? (Video)  ()

„Ne kartą matėme gana nestandartinį elgesį.“


Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo/?fbid=781118887534525&set=pb.100069092624537.-2207520000

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kuopos vyriausiasis seržantas Ihoris Ihnatenko kalbėjo apie keistą Rusijos armijos elgesį fronte, ypač kai šalia jų sprogsta sviediniai. Interviu su Natalija Ostrovskaja jis neatmetė, kad okupantai kažką fronte vartoja – tai paaiškina jų nestandartinį elgesį. Kariškis pasakė:

„Aš ne kartą pastebėjau, ir ne tik aš, bet ir daugelis kariškių apie tai kalbėjo, nežinau, ar tai patvirtintas faktas, ar ne, kad neva rusai ir kariškiai kažką vartoja. Nes ne kartą matėme gana nestandartinį elgesį.“

[Vokietija!] Už mažiausias kainas puikios kokybės lazeriniai nivelyrai: 16 linijų, 2 baterijos, pulteliai ir net APP - fantastiški daiktai remonto ir statybų darbams (Video)
1958 1

Mažiausia kaina!

Iš Vokietijos

Paskutiniai vienetai

Labai gausios pakuotės - papildomi priedai, laikikliai, stovai + 2 baterijos!

16 linijų, žalios spalvos 532nm lazeriai

Valdomi su mygtukais, pulteliu ir APP

Išsamiau

Ihnatenko pateikė pavyzdį, kai prasidėjus plataus masto Rusijos invazijai buvo pataikyta į Rusijos pėstininkų kovos mašiną. „Ji jau dega, atsidaro durys, išlipa rusas ir kaip poligone, kaip knygoje: susigrupuoja ir nurieda nuo kalniuko. Jokios panikos, nieko“, – sakė kariškis.

Be to, anot jo, yra žinomas ne vienas atvejis, kai šalia rusų okupantų sprogsta artilerija ar sviediniai, tačiau jie nekreipia dėmesio ir žygiuoja toliau. „Kaip zombiai“, – pridūrė Ihnatenko.

Panašių atvejų buvo ir Chersono regione. „Jis kapojo malkas, 125 mm sviedinys nukrito nuo jo už 50 metrų. Jis tik pažiūrėjo ir toliau kapojo malkas“, – sakė kariškis.

 

Paklaustas, kad pas rusus neva atsirado kažkokie kovinės dvasios specialistai, kurie motyvuoja karius eiti į mūšį sakydami, kad „jų diedai kariavo, ir jūs turite kariauti“, Ihnatenko pabrėžė nežinantis, kaip galima taip motyvuoti žmogų, kad jis „eina bukai kaip zombis“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(46)
(1)
(45)

Komentarai ()

Susijusios žymos: